Panorama of Restricted sectors. System: Pandora. Position: Dreadnought Debris[HUN] Panoráma. Rendszer: Pandora. Hely: Dreadnought Debris.

 

 

 

Korlátozott szektorok

Rendszer: Pandora

Hely: Dreadnought Debris

A Pandora rendszer középpontja a Prekurzorok hatalmas erejének bizonyítéka. Az emberiség még a gyerekkorát élte, amikor ők már csillagokat használtak energiaforrásként. Több ezer éve a Pandora szolgáltatott energiát a Prekurzoroknak a kísérletekhez.

Az égitest felszínét láva szerű folyékony anyag borítja, ami úgy műküdik, mint egy fedél ami az energiát a csillagban tartja és nem engedi, hogy kitörjön.

A bolygó körüli alacsony sugárzású zónában csapdába esett hajók elűnnek. A nagy sugárzás melegágyáról még kevesebbet tudunk — bármilyen szerkezet ami bekerül a zóna szélére azonnal megsemmisül. A Pandora rendszeren kívül ilyen jelenséget még nem észleltünk.

A Pandora körüli konfliktus harc a hihetetlenül értékes kutatási berendezésekért ami elveszett a rendszer szívében egy nagyszabású expedícióval együtt, aminek a célja egy alapos vizsgálat volt és lehetőség megteremtése, hogy a Prekurzor csillag generátort a saját céljukra fordítsák.