Panorama of "Operation Crimson Haze"[HUN] "Bíbor köd művelet látképe"

 

Térkép: Abandoned Outpost
Solaris system
Megengedett rangok: 4-15

A Család régóta küzd a Cyberekkel, a számkivetettek kalózkodásra kényszerülnek. Állandóan támadják a konvojainkat, megpróbálnak hasznot húzni az implantátum lopásból és elfoglalni a családi zónákat. A Cyberek soha nem jelentettek komoly kihívást, de mostanában az egyik Solaris rendszeri zónában felfedeztek egy ismeretlen tárgyat, ami hosszú távú radar letapogatóra hasonlít. Adataink vannak arról, hogy azt higgyük, emögött a Cyberek állnak.

A családi ügynökök figyelik őket, megpróbálják megérteni, hogy mit tanulmányoznak a Cyberek ezen a szerkezeten. A helyzet adott, a család nem engedhet meg magának ezen a helyőrségen egy nagy távolságú támadást, de feltételezi, hogy az összegyűjtött információ a Cybereknek nagyon fontos.

A pilótáknak le kell rohanni az Abandoned Oupostot, hogy megszerezzék az értékes adatokat a Cyberektől. Muszáj áttörni a bázishoz a Cyber helyőrségek elpusztításával, amelyeket kis tűzgyorsaságú Cyber tornyok védelmeznek, közepes sebességű, nagy sebzésű EM lövedékeket lőve. El kell foglalnotok 3 bóját, hogy átvegyétek a vezérlést a nagy távolságú érzékelő rendszeren.

Az utolsó szakasz, hogy meg kell védeni az érzékelőt a szállítóhajóktól, a játékosok 2 típusú tornyokat tudnak építeni, amik hasonlítanak a Cyber tornyokra, nagy EM sebzést okoznak, ami önmagában is képes gyoss ütemben elpusztítani a szállító hajókat.

  0

  •