Operation Crystal Cuckoo. The sixth letter[HUN] A hatodik levél

3ecb124c4fbd3dd565978bc6ab94.jpg

Kriptogram  NN00-118945
Küldő : Alexis Thorne, Ellydium CEO
Címzett : Zane Maslow
Tárgy : Crystal Cuckoo

Kedves Mr. Maslow!

Az a tény, hogy én személyesen küldöm ezt a levelet, rámutat arra a tényre, hogy a felmerült probléma rendkívül fontos. Azonban nincs okom és hatásköröm, hogy megtiltsam, hogy a beszélgetésünk tartalmát átadja az EZsK-nak. Igen, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy kinek dolgozik és hogy az ön titkos ügynöke járt a cégünknél.
Társaságunk és én személy szerint megköszönjük az információt Dr. Nemezirről. Ez rendkívül hasznos volt a letartóztatása során. Sajnos a szabotázsa nagyobb kárt okozott, mint sejtettük. És most jön az üzenet szomorúbb része.
Eugene Kindley halott.
Tegnapelőtt a laboratóriumi eszköznek álcázott készülék felrobbant. A Liu vírussal fertőzött gáz bekerült a szellőzőrendszerbe. Mindent elkövettünk, hogy megakadályozzuk az elterjedését. Biomorphok megjelenése az állomásnál ezt megakadályozta. A Mendes család technológiái és eljárásai rendkívül hatékonyak. Azonban a pánik elején Mr. Kindley megszökött. Beosont a laboratóriumba és a kísérleti eszközöket használta, hogy az utolsó üzenetét elküldje, Biztos vagyok benne, hogy soha nem kapta meg.
Eugene Kindleyt holtan találták, mindenféle erőszak jele nélkül. A teste ugyanabban a laboratóriumban volt, közel a javítás alatt álló sérült berendezéshez. Sajnos a semlegesítő reagensek szétpermetezése után nem tudtuk megállapítani, hogy ki volt-e téve a Liu vírusfertőzésnek. 
Természetesen nem közölhetem a berendezésünk specifikációját. De egy dolgot mondhatok: Tudom, hogy Agnes Smith valós személy. Tudom, hogy tényleg szerette őt. Mondja meg neki, hogy akárhol van, meneküljön. Fusson és soha ne álljon meg. És ez nem fenyegetés. Ez figyelmeztetés.
Mindenesetre az Ellydium elvárja a kölcsönösen előnyös együttműködés folytatását Önnel és az EZsK-val. Remélem, hogy ez a szerencsétlen eset nem befolyásolja. azt. 

Tisztelettel és részvéttel,
Alexis Thorne, CEO Ellidium.

 

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/30684-operation-%E2%80%98crystal-cuckoo%E2%80%99-discussion/&do=findComment&comment=372503)