‘Ontregos Pass’ panorama [HUN] ‘Ontregos Pass’ panoráma

7a720d01c06c08a9ef80450336e0.jpg

 

 

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

 

Egykori birodalmi szektorok
Rendszer: Ontregos

 

Az iridium felfedezése után az Ontregos szektorban, bányászok elkezdték felmérni a megmaradt aszteroida csoportokat a ’Guardian-17’ állomás közelében. Szilikonban gazdag aszteroidákat fedeztek fel az egyik csoportban, de sokáig senki sem akarta finanszírozni a beruházást. Idővel, magán társaságok előálltak egy projektal bányák építésére a körzetben, de néhány héttel a nyitás után megkezdődött az idegen invázió, ami a munkások evakuálását és a bányák bezárását eredményezte. 

 

Az aktív harcok befejeztével a rendszer túlélő lakosai foglalták el az építményeket és most maguk kereskednek az árukkal. Sajnos az utóbbi években a kalózok miatt esik a termelés. A szóbeszéd szerint az Vasbordájú Birodalom megbízottjai állnak a háttérben. A konvojok ellen számos kalóztámadás indul a Acél Légiótól és az Északi Birodalomból megzavarva a kereskedelmi egyezményeket a szomszédokkal. 

 

A helyzetet az a tény is tovább komplikálja, hogy a rendszer vállalkozó lakosai nem csak ásványokkal kereskednek a rendszerben, hanem kalóznak álcázva is árulják a kinyert ércet az Vasbordájúak követeinek. Az illegális kereskedelm titkos raktárakban történik az Ontregos Pass zónában.

 

 

Tisztelettel,
Star Conflict csapat