‘Ontregos Drift’ panorama [HUN] Ontregos Drift panoráma

b1c65d78b223ff01dff039e55009.jpg 

 

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

Egykori birodalmi szektorok
Rendszer: Ontregos

 

 

 

Egészen a közelmúltig, az idegen támadás előttig, egy töltőállomás szolgálta ki a teherhajókat és a ‘Scrapyard’ zónából érkező hajókat. Még akkor is, a rendszeres kalóz támadások arra kényszerítették az Birodalom hatóságait, hogy egy rendőrörsöt rakjanak oda, ami kordában tartotta a martalócok számát mindaddig, amíg az idegen erők elpusztították.

Most már az ‘Ontregos Drift’ zóna csak egy rakás aszteroida. Kalózok a szomszédos Pride rendszerből gyakran vadásznak itt a  ‘Guardian-17’-be tartó transzportokra. Van egy Cyber sugárzó is, amit ők létesítettek a háború alatt. Az objektum régóta elhagyatott, de rendszeresen küld jeleket.

Jelenleg, a menekültáradat az Elátkozott Flotillától a  ‘Guardian-17’ állomásra megy az ‘Ontregos Drift’ zónán keresztül. FVK (Független Világok Köztársasága) zsoldosok próbálják összeszervezni a Pride kalózait, hogy menekült konvojokra támadjanak és ‘Guardian’-t tehetetlennek állítsák be, ami képtelen civileket megvédeni.

Sajnos ebben igazuk van. Az egykori Birodalomnak alig maradtak erői. És a Független Világok Köztársaságának kereskedői éppen az Ontregos rendszeren küldik közvetlen keresztül a szállító konvojaikat. Ilyen módon szállítanak el bármit, amit a fosztogatók és a kalózok elvesznek.