Nightingale returns! Deal of the day: 50% off ship components![HUN] A Nightingale visszatér! A nap üzlete!: 50% árengedmény a hajó alkatrészekre!

 

b9007be052901b4eefb948a1e99b.jpg 

Figyelem, pilóták! Itt az ideje, hogy fejlesszétek a flottaerőtöket! Csak egy napra, április 5.-én a Szövetségi Nightingale interceptor visszatér! 

Lucas Horn, a Szövetég EZsK összekötője a ‘New Eden’ állomáson szólt, hogy régi barátja megérkezett a peremszektorokba. A szabad ‘Scotland’ cirkáló kapitánya ismert arról, hogy bátran lavírozik az űr legveszélyesebb szegleteiben és mindig valami különösen értékes rakománnyal tér vissza.

Különleges ajánlat Lucas Horntól: csak ma, április 5.-én 50% árengedmény a Nightingale hajó alkatrészekre! Megvehető közvetlenül a hajófából.

Osztály: Scout interceptor
Eredet: Szövetség
Rang: 8

A Nightingale a megtestesült elegancia és bizalom. Mutassátok meg a pilóta képességeteket! Az MHD generátor megnöveli a fegyverek erejét, ha nem hanyagoljátok el a motor teljesítményét. A sebessége és a saját és a csapat elrejtésének képessége a csapat fő adujává teszi.

Alternatív speciális modul: Phase Jump
Aktiváláskor a hajó 1200 métert ugrik előre és láthatatlanná válik a radarok szánára 7 másodpercig.

Ágyú: ‘Drone Marker’
Egy egyedi ágyú csak a ‘Nightingale’ számára. Kinetikus sebzés. Felderítő drónokat visznek a lövedékei. Találat esewtén a drónok megmutatják a célpont helyzetést az összes szövetségesnek és megakadályozzák, hogy láthatatlan legyen 5 másodpercig. 

Actív modul: ‘Masking station’
A modul egy speciális állomást hoz létre, ami egy mezőt állít elő, elrejti a szövetséges hajókat 1100 méteren belül. Ha egy szövetséges hajó tüzel, rakétát lő ki vagy modulokat használ, látható lesz. Az állomást mindenki látja.
Ezt a modult csak a Nightingalere lehet felszerelni.
 
Motor módosító: "MHD generator"
A hajó maximális sebességének 90%-ánál a felszerelt modul megnöveli az ágyú sebzését.
Ez a modul csak a Nightingalere szerelhető.
Ebből a típusból egyszerre csak egy lehet aktív.
 

A különleges ajánlat csak egy napig él és április 6.-án 08:00 GMT végetér!

 

Tiszelettel,
Star Conflict csapat