New special tasks from Arlette Sokal[HUN] Új akciós feladatok Arlette Sokaltól

 

Új további feladatok érhetők el a pilótáknak Arlette Sokaltól, az Ellydium Társaság biztonsági főnökétől.

 

 

39b75732abf0c7f3f37b00e7dfc9.jpg

 

Figyelem, EZsK zsoldosok. Itt Arlette Sokal, az Ellydium Társaság biztonsági főnöke. Versenytársaink fokozták a támadásaikat az állomásaink és az egyedi hajóink ellen. További új küldetéseket kínálok nektek. És ne feledjétek, minden korábbi megállapodás életben van.

 

Emlékeztetlek titeket, hogy olyan tevékenségek láthatók, amiket a versenytársaink támogattak. Díjat kínálunk azoknak, akik készek megerősíteni a hűségüket a csatában. Mindhárom feladat teljesítéséért díjat kaptok — egy konténert a Waz’Got kabin részeivel.

 

Korlátozott ideig extra xenochipet szerezhettek a korábbi és az új feladatok teljesítésével:

 

  • A versenytársaink egyre több kreditet költenek a felszereléseik javítására. Bármilyen elpusztított hajó, amit ti sebeztek bármilyen harci küldetésben a ti számlátokat gazdagítja.

 

  • Legyetek a 3 leghatékonyabb pilóta között a Co-op MI ellen módban. Az egyik legaktívabb versenytársunk, aki arról ismert, hogy eredményeket ért el az MI irányítás terén. Ászokat keresünk, akik a legjobb eredményeket mutatják az ilyen ellenfelekkel való összecsapásokban.

 

  • Pusztítsatok el objektumokat a ‘Kalóz Erőd rajtaütés’ PvE küldetésben. Meg kell fizetnünk a Vega rendszerbeli kalózoknak, akik idegen technológiákkal kereskednek. A barkács termékek megjelenése a piacon nem jelentős, de aggaszt minket, hogy ezek a termékek rontják az idegen technológiába vetett hitet. Röviden, némi mozgolódást kell csinálni Fort Muertonál, ugyanakkor néhány tárgyat is el kell hoznotok, hogy elgondolkozzanak a tevékenységük megváltoztatásán.

 

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat