New ships [HUN] Új hajók

 

A pilóták most már hozzáférhetnek a rang 16 és 17 hajóihoz. Mától kezdve, minden pilótának meg lesz a lehetősége, hogy megszerezzék az elsőket a hajók közül, a rang 16-os Wolfhound-ot és a Granite-ot.

A játék megbízásainak teljesítésével erőforrásokat kaphatsz a Wolfhound és a Granite hajók megépítéséhez.

 

Szövetségi gunship: ‘Wolfhound’

Rang 16

eb3cea4aef69517f7a1bf912e3a7.jpg

 

A Wolfhound egy kiegyensúlyozott gép, aminek kiváló tulajdonságai vannak. Gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Ezek a hajók gyakran merész támadásokban vesznek részt a New Eden és más objektumok ellen. Azt beszélik, hogy a Helion Inc. van a támadások mögött — egy közismert katonai magán társaság, ami a Szövetségből ered. Azonban erre még nem találtak bizonyítékot.

 

Speciális modul: 'Archangel’

Számos rakéta sorozatot bocsát ki rövid idő alatt. Ezzel egyidőben növeli a tűzgyorsaságot és az energia újratöltést, a csúcs sebességet, oldalazási sebességet és a fordulást.

 

‘Ignis’ blaster

A lövedék lángra tudja lobbantani az ellenséget. A tűz közelében lévő ellenség szintén sérülést szenved.

 

Aktív modul: ‘Vulnerability Analyzer’

Aktiváláskor növeli a főfegyver tűzgyorsaságát és sebzését sérült páncélú hajóknak.

 

Páncél módosító: ‘Wounded Beast Protocol’

Amikor a páncél ereje egy bizonyos szint alá esik, a sebesség, irányíthatóság, energia visszanyerés és tűzgyorsaság növekszik.

 

Birodalmi command vadász: ‘Granite’

Rang 16

eb9bf36a2e4a8c68983a5efe37e0.jpg

 

A Granite a megemlékezés gránitköveinek tiszteletére kapta a nevét, amibe azok nevét vésték, akik az uralkodóért adták az életüket. Azokhoz a kövekhez hasonlóan, ezek a hajók is az elesettek emlékét hordozzák. Az utazásuk kezdetén ezek világos és egyszerű támogató gépek voltak. De minden harc és minden halál módosított a tervezésen. A Martian Laboratories mérnökei új terveket készítettek a pilóták jelentései és harci tapasztalatai alapján.

 

Speciális modul: ‘Diffusion Shield’

Egy pajzzsal veszi körbe a hajót.

A hajó egy áthatolhatatlan pajzs veszi körül. A pajzs elnyel minden sebzést, de 1 energiát fogyaszt minden sebzéspontért. Ha kifogy az energia, a pajzs eltűnik.

 

Fegyver: ‘Energy discharger’

Minden lövés energiába kerül. Amikor a célpont találatot kap, az aktivált speciális modul hatása kitolódik minden pontos lövéssel.

 

Aktív modul: ‘Anti-Sabotage 2.1’

Blokkol bármely hatást, ami hajó irányításának megzavarására irányul és a modul működése közben fejtik ki. De a modul megmaradt aktív ideje csökken.

 

CPU módosító: ‘Satisfaction algorithm’

Ha egy baráti vagy ellenséges hajó elpusztul a közelben, a szövetségesek tűzgyorsasága ideiglenesen növekszik.

 

Az alábbi hajók elérhetők lesznek a közeljövőben! Maradjatok velünk!

Szövetséges covert ops interceptor: ‘Spike’

Rang 17

750e758f15d435790a734084219a.jpg

Amikor a Független Világok Köztársasága megjelent a térképen, kevesen hitték hogy ezek a lázadók csak egy morzsányit is elérhetnek a régi Birodalom nagyságából. Az FVK sok éles elmével rendelkezik. Számos befektetési alap pénzügyi védelmének köszönhetően pedig nemcsak, hogy sikeresen visszaállították a régi projektek többségét, de számos újat is indítottak. Az Spike interceptor volt az első agyszüleményük.

 

Jerikó ECM hajó: ‘Zhen’

Rang 17

a4114c47b502409b97bbe40ea547.jpg

 

Egy szörnyű tragédia történt a nagy jerikó Liu családdal az invázió korai éveiben. De Jerikó nagy részének eltűnése után az elátkozott bárka mélyen valami beindult. Az ódon gépezetek újra életre keltek és hamarosan új hajók jelentek meg. Közülük az elsö a Zhen, Egy régi mester remekműve, aki a tragédiában veszett oda.

 

Jerikó tackler ‘Singularity’

Rang 16

9f662fe2198720a86f1e3e2d3297.jpg

Valamennyi zsoldos hallot a Jerikó részét alkotó ‘Technologisták’ titokzatos kasztjáról. Sokan még dolgoztak is nekik, de igazából senki sem állt szemben a Technológistákkal. Most a Technológisták régi állomásait számos összekapcsolt MI rendszer hálózata irányítja, amik Sentineleknek hívják magukat. A Sentinel küldöttek és diplomaták önálló MI-ák, egy erős harcigép páncéljába zárva -  a Singularity vadászba. Szabad akarattal rendelkezve ezek a hajók néha pilótákkal szerződnek és a szolgálatukba szegődnek.

 

Birodalmi long-range fregatt: ‘Project 101’

Rang 17

77b6bea97436edf440a92abf4346.jpg

A Birodalom történetében az egyik legrosszab katonai kudarcnak, jogosan, a Bartle szektorért folytatott harmadik háborút tartják. Akkor történt, hogy a Warden tudományos elitjéne, hűséges védelmezői a Birodalomnak, az az ötletük támadt, hogy használják az ellenség saját fegyvereit ellenük. Létrehozták a 101-es sorozatú hajókat korlátozott MI-vel. És most, évszázadokkal később vissztértek. Ismeretlen harcokban megsérülve, a felismerhetetlenségig megváltozva, ősi bölcsességet és az űr titkait hordozva megukkal.