New ships Dart and Gargoyle[HUN] Új hajók a Dart és a Gargoyle

 

Pilóták! Csak az Újévi ünnepek alatt December 20.-tól Január 17.-ig szerezhetitek meg az egyedi jellemzőjű hajókat — 10 rangú Jerikós Dart fightert és a 10 rangú Birodalmi Gargoyle fregattot. Ezeknek a hajóknak egyedi fegyverei, aktív és speciális moduljai vannak. Mindkét hajó egyedi megjelenéssel lesz leszállítva. 

Ezeknek a hajóknak az összeszereléséhez egyedi nyersanyagokat kell szerezni — hajó összetevőket, amelyeket csak a ‘Cyber-Mikulás’ csomagban találhattok! A csomag csak December 20 és Január 17 között elérhető. 

Az ajánljuk, hogy a megtalált összetevőket tartsátok a raktárban. Nagy lesz a kereslet rájuk az ünnepek után és a pilóták kereskedhetnek velük a jövőben!

5f3f92381ef949ba35fa9bdadc40.jpg

Command fighter Dart

Származás:  Jerikó
Rang:  10

Az új Dart Jerikós command fightert egy egyedi kinetikus fegyverrel lehet felszerelni, a ‘Quantum Railgun’-al, nem csak hatalmas sebzést okoz az ellenségnek, hanem fel is gyorsítja a hajó aktív moduljainak az újratöltését is. A ‘Frontal shield’ speciális modul csak a Darton lesz elérhető, egy további védelmező mezővel fedezi a hajót a harcban, így gyakorlatikag sérthetetlenné teszi. Egy egyedi aktív modul megnöveli a kritikus találat esélyét, rettenetesen emelve a harci hatékonyságot, különösen, ha kombinálva van a ‘Valkyrie’-rel. És a hajó összeszerelési lehetőségei megengedik, hogy a hajót alkalmazzátok a csata, küldetés vagy nyílt űr feltételeihez.

Az egyedi Dart modulok összeszerelése érdekében speciális tervrajzokra és egyedi nyersanyagokra lesz szükségetek. A jövőben a játékosok kersekedhetnek a tervrajzokkal!

Speciális modul: Frontal shield
Egy egyedi speciális modul csak a Dartnak. A hajó első felét védi egy további pajzzsal néhány másodpercig. A pajzs minden sebzést elnyel, de ezalatt energiát fogyaszt. Ha az energia elfogy, a pajzs eltűnik.

Ágyú: Quantum railgun
Egy kinetikus ágyú csak a Dartnak. Minden lövedék, ami kritikus találatot okoz, felgyorsítja a command modul újratöltését.

Actív modul: Harmonic drive
Egyedi modul csak a Dartnak. A modul jelentősen megemeli a kritikus találat esélyét az ágyú tulajdonosánál és a szövetségeseinél.

Kondenzátor módosító: Reserve generator
Egyedi módosító csak a Dartnak. Ha az energia egy kritikus érték alá süllyedf a modul elkezd további energiát generálni. A modul néhány másodpercenként egyszer süthető el. Ha a hajónak több, mint egy ilyen modulja van, csak az egyik süthető el.

Az egyedi Dart modulok összeszereléséhez különleges tervrajzokra és egyedi nyersanyagokra lesz szükségetek . A tervrajzokkal a jövőben kereskedhetnek a játékosok!

Gargoyle long-range fregatt

Származás:  Birodalom
Rang:  10

A Gyrgoyle long-range Birodalmi fregatt további lehetőségeket ad a pilótáknak, hogy a hajót félelmetes ellenféllé tegyék akár a magasabb rangú hajók ellenfeleként és lehetővé teszi, hogy a hajót alkalmazzák a csata, küldetés vagy nyílt űr feltételeihez. Az egyedi speciális modul, a ‘Synergetic disintegrator’ további termál sebzést okoz a fregattoknak és rombolóknak és találatkor az ellenség tűzgyorsaságának. A ‘Boson Cannon’ több ellenséges hajónak okoz sebzést! A ‘Disintegrator modifier’ aktív modul jelentősen megnöveli az ágyú tűzgyorsaságát.

Az egyedi Gargoyle modulok összeszerelése érdekében speciális tervrajzokra és nyersanyagokra lesz szükségetek. A jövőben a játékosok kereskedhetnek a tervrajzokkal!

Speciáli modul: Synergetic disintegrator
Egyedi speciális modul csak a Gargoylenak. Aktiválja a mesterlövés fegyvert, minden lövés további termál sebzést okoz a fregattoknak és rombolóknak. Továbbá minden folyamatos találat sebzése nő, feltéve hogy nincs hibázás és a találatok között csak néhány másodperc telik el. A sebzés függ a hajóra szerelt ágyú szintjétől.

Ágyú: Boson cannon
EM ágyú, csak a Gargoyle-nak… Eltalálva az ellenséget egy statikus töltéssel üti meg. Ha a célpont szövetségese a töltés hatótávjában van, mindkét hajó egyidejűleg sebződik.

Aktív modul: Disintegrator modifier
Egyedi modul csak a Gargoylenak. A célpont tűzgyorsasága csökken egy találat után. Továbbá a tulajdonos tűzgyorsasága nő.

CPU módosító: Dual-channel repeater
Egyedi módosító csak a Gargoylenak. A tűzgyorsaság megő a célpont elpusztítása után.

Az egyedi Gargoyle modulok összeszereléséhez különleges tervrajzokra és egyedi nyersanyagokra lesz szükségetek . A tervrajzokkal a jövőben kereskedhetnek a játékosok!