New Items for Trade![HUN] Új tárgyak a kereskedelemben!

 

794f40fca629b6174d7b807262a5.jpg

Figyelem pilóták! Az EZsK bővítette a kereskedelemben elérhető tárgyak listáját! A Dart és Gargoyle hajók egyedi felszerelései mostantól megtalálhatók és megvehetők a Atar Conflict hatalmas csillagközi piacán.

 

●      Tervrajz a ‘Quantum Railgun’ gyártásához

A tökéletes kiegészítő a Dart aktív moduljaihoz csökkenti az újratöltést. A ‘Harmonic Drive’-val együtt ez a technológia nem ad esélyt, hogy az ellenség sértetlenül elmenjen.

●      Tervrajz a ‘Harmonic Drive’ gyártásához

A ‘Harmonic Drive’ erőt von el a közeli szövetségesektől. Minél többen vannak körülöttetek, annál erősebb az aktív modul hatása. Tökéletes kiegészítője a Dart aktív moduljainak. Tökéletes az ellenség elnyomására.

●      Tervrajz a ‘Reserve Generator’ gyártásához

Nincs elég energia a csata kulcspillanatában? Nagyon gyakran előfordul, hogy leálltok, amikor fontos aktív modulokat aktiváltok. Ezzel a módosítóval a Dart-nak nem lesz ilyen problémája.

●      Tervrajz a ‘Boson Cannon’ gyártásához

Erősebb Boson Cannont hoztak létre, hogy biztosítsák a Gargoyle harci fölényét és magas teljesítményét a csatában. Lenyűgöző az a tulajdonsága, hogy találja az ellenséget egy statikus töltéssel. Ez mindig felejthetetlen nyomot hagy az ellenségben.

●      Tervrajz a ‘Disintegrator Modifier’ gyártásához

A hasznos tulajdonságok nagy teljesítményű kombinációja lehetővé teszi, hogy csapdába vezessétek az ellenséget és ezután nincs akadálya a Gargoyle tűzerejének. A Disintegrator modifier hatalmas erőt ad, ami lenyűgöző hatást ad a lövésnek.

●      Tervrajz a ‘Dual-channel repeater’ gyártásához

Egy sajátos Gargoyle CPU módosító, ami hatalmas tűzerőt ad az ágyúknak. A működés nagyon egyszerű — csak találjátok el a célpontot.

 

Használjátok ki az új ajánlatokat a kereskedelmi rendszerben még ma!