New generation materials and resource limit increase[HUN] Az új generációs anyagok és nyersanyagok határa megnő

 

A nyersanyag korlát megnő
Az utolsó frissítés nagyon fontos változást hozott a nyersanyagok beszerzésében és felhalmozásában. Mostantól minden anyagból van egy maximális korlát, amennyi lehet abból a tárgyból a raktárban. Ezek a korlátok megakadályozzák az új nyersanyag típusok végtelen megjelenését a játékvilágban és lehetővé teszik az új felfedezések korábbi használatát. Továbbá új elemek fognak megjelenni a közelgő frissítésekben: minden frakció tudósai szorgalmasan dolgoznak ezen a területen.

Miután elemeztük azoknak a pilótáknak a válaszait, akik hosszú ideje folyamatosan nagy készleteket halmoztak fel a nyersanyagokból, az EZsK úgy döntött, hogy beállít egy 10,000 egységes korlátot nyersanyagonként, kivéve a Tai’Kin hajókabin és csomópontok gyártásához szükséges egyedi nyersanyagokat.

A jövőben megjelenő minden típusú nyersanyag korlátos lesz. Ez a politika a jövőben nem fog megváltozni.

Ez a változás holnap várható.
 
Új generációs anyagok
A legtöbb régi nyersanyagot fokozatosan kivonják a forgalomból, de a játékosok raktárában lévő készletek átkonvertálhatók az új nyersanyagokba. Ezeket az új technológia létrehozására fogják használni és korlátozva lesz a mennyiségük a raktárban.

5eda3d7d0735539b9cd17893be94.jpg

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/33433-new-generation-materials-and-resource-limit-increase-discussion/)