New Broker missions: Order from the inner Jericho worlds[HUN] Új Bróker küldetések: Megrendelés a belső Jerikó világokból.

 

9e5842c8dcbab7cdf9a0e839e5b9.jpg

 

Az EZsK bejelenti a 14 rangú rombolók építésére szánt speciális küldetések megindulását. A Bróker új feladatokat kínál a pilótáknak. A megbízói érdekeltek a 14 rangú rombolók gyors megerősödésében.

 

  • Minden nap új feladatot ad a Bróker.

  • A feladatokat augusztus 10-23 között adja.

  • Díjként értékes Electrum nyersanyagot kaptok a 14 rangú rombolók építéséhez.

 

Egy nagyon szokatlan megbízóval vettem fel a kapcsolatot a belső Jerikó világokból. Tény, hogy ez egy nagyon szokatlan kapcsolat és úgy tűnik, hogy ez egy MI hálózat, ami hatalmas mennyiségű Tyrant romboló alkatrészt kész szállítani az EZsK szolgálataiért cserébe. Figyelembe véve, hogy ez a hálózat nem akar névtelen maradni, mint a szokásos ügyfelek, egyébként úgy gondolom, be akarja jelenteni magát. Mármint az ‘akarja’ szó értelmezhető egy MI esetében. A hálózat ‘Őrszemeknek’ hívja magát…

 

Úgy tűnik, hogy az Őrszemek elégedett az EZsK munkájával és azt hiszem, hogy a közeljövőben új feladatokat kapunk tőlük. Ráadásul a többi megbízóm boldog lesz, hogyha egy újabb támogatoja van a hagyományos technológiának és tudom, hogy már közös eseményekről tárgyalnak.

 

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat