New Broker missions. Get the exclusive ship Tai'Kin among the first![HUN] Új bróker küldetések. Szerezzétek meg az exkluzív Tai'Kin hajót az elsők között!

 

55ba2b32929b3b6ebf338e64e807.jpg 

Az EZsK minden zsoldosnak új Bróker küldetéseket kínál és ezeket teljesítve lehetővé válik a pilótáknak, hogy az elsők között szereljék össze a Tai’Kin kabint! Továbbá Dimeni egyedi szerződéseket ad a pilótáknak, ami gyorsan segít fejleszteni a Tai’Kin hajót.

Teljesítsétek a küldetéseket! Építsétek meg és fejlesszétek az elsők között az új ‘Ellydium’ scout interceptort, a Tai’Kin-t!

Az új innovatív hajó, amit az Ellydium hajógyárak bemutatnak a peremszektorok pilótáinak a Tai’Kin scout interceptor. A hajó tartalmazza az Ellydium laboratóriumok legújabb tudományos eredményeit, amelyek új magasságokat értek el az Idegen technológia alkalmazásában. A hajónak hihetetlen a fordulékonysága és a manőverezhetősége. 

A hajónak és a moduljainak fejlesztését Dr. Matthew Gilmore-val végezték,a titokzatos és szigorúan őrzött ‘Tudományos Komplex #2’ vezetőjével az ‘Ellydium theta’ állomáson. És ezt maga Conrad Dimeni irányította. A Tai’Kin lett az első hajó, ami teljesen ki tudja használni a szinguláris bozon elképzelhetetlen tulajdonságait a téridő megváltoztatására. 

tisztelettel,
Star Conflict csapat