New assignments from Arlette Sokal[HUN] Arlette Sokal új feladatai.

2acf3e981fd109bbda987f40dfd7.jpg

 

Figyelem, EZsK zsoldosok. Itt Arlette Sokal, az Ellydium Társaság biztonsági főnöke.  Minden pilótának adott a lehetőség, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megszerezze a Waz’Got Ellydium engineering fregatt kabinjának megépítéséhez szükséges nyersanyagokat.

 

Mindhárom feladatot teljesítve díjat kaptok — egy konténert a Waz’Got kabin részeivel. Az Ellydium társaság korábbi és új speciális feladatait végrehajtva xenokristályokat is szerezhettek!

 

  • Azok, akik a Visszatérőknek dolgoznak, több kreditet költenek a felszereléseik javítására. Okozzatok sebzést az ellenségeknek a harci küldetések során.

  • Olyan elszánt pilótákra van szükségünk, akik újra rendet teremtenek a társaság bázisán! Teljesítsétek az ‘Ellydium rajtaütés’ PvE küldetést a megadott időkorlát alatt.

  • Az Ellydium versenytársai ismertek az MI pilótákkal elért sikereikről. Ászokat keresünk, akik a legjobb eredményeket mutatják az ilyen ellenfelekkel való ütközetekben. Legyetek a 3 leghatékonyabb pilóta között Co-op MI ellen módban

  • Egy hatalmas PR kampány van teljes lendületben a Waz’got engineerin fregatt népszerűsítésére. Javítsátok a szövetséges hajókat a ‘Jégöv’ PvE küldetésben engineering fregattot repülve.

  • Szükségünk van a versenytársunk, a Blackwood társaság termékeinek ellehetetlenítésére! Fregattot vezetve pusztítsátok az ellenséget a Coop Mi ellen csatákban.

  • Profik kellenek, hogy biztosítsák a titkos Ellydium farmok biztonságát a támadóktól és megközelíthetetlenné kell tenni a létesítményt. Győzzetek a ‘Védelmi szerződés’ PvE módban.