Negative Effects Bug?

there are negative effects showing up in ship info in game that don’t show in hangar. I don’t have any modules installed that would create these effects & they’re not caused by opponent debuffs. this affects all ships slotted. if this post is in the wrong section, move as you see fit. regards…

 

effectbug.png.bf68feef7097946984d910ae890c88e9.png

effectbug1.png.6fc081526e1c4dae28a6beff750d1488.png

effectbug2.png.805489e8477c33c8ca907c6ee05d36f3.png

effectbug3.png.b3aa738563b960164f0210578b21c3e1.png

effectbug4.png.b27aac7d4ff709b4c979816df6e61b9a.png

 

p.s. several stats are affected…

are you comparing it to another ship when you do this?

screenshot-171222-102630.png.a8af9e48221c612223b205fbe6e10608.jpg

no, all comparisons are same ship. one is in hangar, one is in game.

 

very weird

@SMOKEYSHADOWS thanks to you. This thread made me notice, that refitting archon will give it 9 passive modifier slots instead of the 6 it had before.

I dont have this bug  … why do you ? … have you checked  everything to be sure  its not  you ? or something you’ve done ?

2 hours ago, Flash0914 said:

@SMOKEYSHADOWS thanks to you. This thread made me notice, that refitting archon will give it 9 passive modifier slots instead of the 6 it had before.

glad I could help… ![:007_3:](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/007_3.png “:007_3:”)

1 hour ago, Original_Taz said:

I dont have this bug  … why do you ? … have you checked  everything to be sure  its not  you ? or something you’ve done ?

if I knew why, I’d fix it if I could, ![:576a55a9bca5d_):](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/576a55a9bca5d_).png “:576a55a9bca5d_):”)   & yes, I double checked modules & crew. the thing that strikes me is that the negative effects only show in  game & affect ALL slotted ships, so it’s not a module issue causing one ship to do this.

On 12/22/2017 at 4:29 PM, Flash0914 said:

@SMOKEYSHADOWS thanks to you. This thread made me notice, that refitting archon will give it 9 passive modifier slots instead of the 6 it had before.

lol that was me tho

I see it too. Bonuses show up negative

Not a bug