Making Balance Together![HUN] Tegyük együtt kiegyensúlyozottá!

 

A javaslataitok fontos forrásai az ötleteinknek és általában arra ösztönöznek minket, hogy érdekes döntéseket hozzunk. Azt ajánljuk, hogy osszátok meg velünk a gondolataitokat és megjutalmazunk érte.

 

Az elképzeléseitek egy csomó dolgot segíthetnek fejleszteni a játékban és javasoljuk, hogy még merészebb javaslatokat tegyetek. Minden egyes szerző 50 monokristályt kap! És azok az ötletek, amelyek a fejlesztőknek a legérdekesebbek, még többet. A maximális díj 500 monokristály!

 

14c8be387b448225221912a3c6ab.jpg 

 

Próbáljatok meg válaszolni minden javasolt kérdésre. Ne feledjétek, hogy mindegyik egy rendszer egy szempontja és együttesen egy játékegyensúly részei. Legyetek szívesek figyelni minden szempontra.

 

  • Milyen rang határok játszhassanak egy csatában? Próbáljátok elmondani a gondolataitokat a technikai szintek és rangok általános rendszeréről, az átlógó rangokról a csatákban, stb…

  • Mi legyen a meccskereső fő paramétere a csapat összeállításban? Olyan dolgok, mint hajójellemzők, pilóta gyakorlottsága, stb… Ne feledjétek - A paraméterek nagy száma jelentősen megnöveli a várakozási időt!

  • Hogy változzanak a Jerikó, Szövetség, Birodalom hajófái, nem túl jelentősen, csak annyira, hogy a játék még érdekesebb legyen? Például új modulok, speciális modulok hozzáadásával, részben hajó átdolgozással, stb.

  • Mit gondoltok pontosan az implant rendszer megváltoztatásáról?

  • Mi változzon a [Bónusz rendszerben, ami a hajókat erősíti a kiegyenlítetlen csatákban](< base_url >/index.php?/topic/31877-ship-bonuses-in-the-new-matchmaking-systemhun-haj%C3%B3-b%C3%B3nuszok-az-%C3%BAj-meccskeres%C5%91-rendszerben/)?

 

Az ötleteiteket ide tegyétek!

 

Ne feledjétek a ti ötleteitek a mi ösztönzőink.

Sok szerencsét és viszlát az űrben!