Lost Technology. ‘Vulcan’ weapon[HUN] Elveszett technológia. 'Vulcan' ágyú

 

9e309403ff37805c2603060b1f1e.jpg

 

A ‘Vulcan’ a legendás kinetikus ágyú az emberiség csillagközi terjeszkedésének idejéből. 4-15 rangú fregattokra lehet felszerelni. Ez egy egyedülálló kinetikus ágyú kiváló paraméterekke. A kritikus találat esélye megnő, ahogy az ágyú melegszik.

Egy szállító konvoj viszi a szállítmányt egy éppen megtámadott régészeti lelőhelyről. Kiderült, hogy a felfedezett ősi objektum az emberiség csillagközi terjeszkedésének idejéből való régi technológiák raktára: ágyúk, járművek, modulok és gyártási dokumentációk terabájtjai. 

Azt mondják, hogy a feltárás vezetője egy speciális expedíció az Erebus rendszerből. A zsoldosok között terjengő pletykák szerint az expedíció nagyon nehéz és kockázatos volt, de a kutatók hisznek abban, hogy az iridium új életet lehelhet ezekbe az elfelejtett technológiákban. A feketepiacon már megtalálhatók a megtámadott konvojból származó ‘Vulcan’ ágyú alkatrészek és a nagy keresletből ítélve az ősi technológiák iránti remény igazolt.

Az összes adat visszafejtése időbe telik, de az egyedi legendás ‘Vulcan’ ágyút minden pilóta felszerelheti az összes fregattra. A megszerzett adatok visszafejtése alatt az expedíció mérnökei azt ígérik, hogy nem csak ágyúkat és modulokat állítanak újra elp, hanem olyan hajókat is, amelyeknek a tervrajzai elvesztek az ősi időkben. 

Teljesítsétek a speciális Bróker küldetéseket, szerezzétek meg a legendás ‘Vulcan’ ágyút! A feladatok korlátozott ideig lesznek elérhetők., áprilisl 17, 06:00 UTC-ig.
 
 
 
Tisztelettel,
Star Conflict csapat