Location Monolith Remains - Panorama[HUN] A Monolith maradványok

    Majestic Monolith, a Liu család sodródó Jericho kolóniája, az Eltávozottak flottájának büszkesége. A Monolith fel volt fegyverezve, hasonlóan az egész flottához és a lakossága semmivel sem volt rosszabb, mint akármelyik bolygókolónia. Bár nem ez volt a legnagyobb Jericho város, a Monolith-ot szent helynek tartották. A legenda szerint maga Bartle használta arra, hogy elhagyja a Földet. A Monolith istentiszteletre szolgált és a furcsa Jericho vallás fő temploma volt. Ez volt a központja az iparnak és kereskedelemnek és modern laboratóriumai voltak.
 
4612-ben ő a Monolith elhagyta a Bartle szektort. Küldetését csak a Családi Tanács ismerte és valószínűleg örökre titok marad. Néhány évvel később újra megjelent a radarokon. A Szövetség és a Birodalom felderítői különös Jericho aktivitást fedeztek fel az Antaress rendszerben. Több család egyesített flottája körbevette a Liu Monolith-ot. A pletykák szerint a Monolith-on járvány volt. Addigra a vírus, amit később ‘Liu vírusnak’ vagy 'Biomorph vírusnak hívtak elpusztította a város fél népességét.
 
Nem ismert, hogy mi okozta a város pusztulását — a többi család közös támadása, önmegsemmisítés vagy egy harmadik fél akciója. Valamikor a Liu családot szétzúzták és a Jericho elvesztette a fő szentélyét. A területet azonnal lezárták minden repülés elől és néhány év múlva egy háromoldalú egyezmény karantén zónának minősítette. 
 
A közelmúltban a Jericho, a Mendes Család kezdeményezésére úgy döntött, hogy megengedi a repülést a zsoldosoknak. Azt mondták, hogy még mindig hordoz egy titokzatos Prekurzor ereklyét. A könfliktus többi résztvevője nem habozott — a Birodalom és a Szövetség ugyanolyan parancsot adott ki szinte egy időben.
Most a Monolith romjai hemzsegnek az Alienektől és a Biomorphoktól. De a mélyben a Jericho technológia elképzelhetetlen gazdagságát rejti és a válaszokat a legbátrabb felfedezők legszörnyűbb kérdéseire.

 

Panorámakép

Akkor ez most mit jelent? Jól nézzünk körül, és lehet hogy értékes dolgokat találunk?!

He?!