Kisebb probléma

Lenne olyan kissebb problémám, hogy Sok accot csináltam a cimboráimnak saját Email címen, ezeket letöröltem és most nem enged ujra regelni velük, Steam accountom pedig az egyikre volt linkelve. Érdekes, hogy játszani tudok a steames accal, de linkelni hozzá accountot nem .

Mert szerintem ők az ip címet is nyilvántartják, ahonnan az acc. jött. És tudtommal egy gépről 3 accot engednek meg.

Sziasztok !
Hol kell jelentenem, ha valamelyik küldit végrehajtottam, de a jutalmat nem kaptam meg?

Köszönettel

 

BT

15 hours ago, bluetiger16 said:

Sziasztok !
Hol kell jelentenem, ha valamelyik küldit végrehajtottam, de a jutalmat nem kaptam meg?

Köszönettel

 

BT

Próbáld meg itt: [https://forum.star-conflict.com/index.php?/forum/84-launcher-game-client-and-connection-issues/](< base_url >/index.php?/forum/84-launcher-game-client-and-connection-issues/)

Eszerint: 

 

Hello mindenki, nekem olyan problémàm van hogy az Ellydium evoluciò kuldetés mindig ugyanazokat a nyersanyagokat adja màr 2 napja, elivleg vèletlenszerunek kell lennie, de amikor màr 2 napja ugyan azt a 3 nyersit adja, akkor biztos hogy nem vèletlenszeru, sajnos igy nem tudom fejleszteni a 2 hajòt tai kint-t ès waz bot-ot.

Az ilyen problèmàt hol kell jelentenem?

Üdv. A “Bug Report Section” való a problémák, hibák jelentéséhez. Ezen belül pedig a “Leveling, balance and market” illik ide szerintem: [https://forum.star-conflict.com/index.php?/forum/87-leveling-balance-and-market/](< base_url >/index.php?/forum/87-leveling-balance-and-market/). Majd “Start new topic” és az útmutató alapján lehet könnyen és gyorsan jelentést írni: [https://forum.star-conflict.com/index.php?/topic/25328-how-to-create-bug-reports/](< base_url >/index.php?/topic/25328-how-to-create-bug-reports/).

 

Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy amiről írtál, az egy tényleges hiba. Úgy rémlik, hogy én is belefutottam ilyesmibe. Biztos ami biztos, egy próbát megér. Hátha segítenek.

 

Hello ujra, nem tudom hogy tudtok e arrol hogy néhány magyar játékosnak problémái vannak, itt a link 

Azért irok ide is mert azt mondják hogy ezt magyar kliens-nél van a hiba, nem tudom hogy igaz-e mert megkérdeztem 2-3 magyar játékost akinek nincsenek ilyen problémái.
Sajnos nálam ez a problémám, igazábol nekem nem az a bajom hogy nincsen kiegészitve a térkép, hanem hogy valamiért nem adja a kampány küldetéseket, nem tudok belépni az uj szektorokba, és a pilota szintet sem tudom fejleszteni, ha tudtok valamit légyszives irjatok hogy már dolgoznak ezen vagy még keresik a problémát?
Köszönöm mindenkinek.

Üdv.

 

Magyarnál nekem is hibás a háttér. De úgy hallottam más nyelveknél is előfordul. Olasznál, ha jól emlékszem.

 

Ha nem működik a kampány, akkor azt jelenteni kell. Nekem szépen jöttek és meg is csináltam végig a 40 akármennyit (46 talán), amíg fel nem nyitotta a két új szektort. Természetesen a vége felé jött mind a kettő.

 

A pílótaszint kapcsolódik a kampányhoz azt hiszem, úgyhogy mindenképp azt a hibát kell jelenteni elsőként, vagy nem lehetséges a továbblépés. Bár én nem sokat tudok a szintlépésekről, mert maximumon voltam már. A 16. szintet viszont csak a kampány befelyezésével kaptam meg.

 

Azt meg, hogy micsodán dolgoznak éppen, végképp nem tudom. Ha bejelentett hiba van, akkor esélyes, hogy történik az ügyben valami.  

8 hours ago, Predatore23 said:

Sajnos nálam ez a problémám, igazábol nekem nem az a bajom hogy nincsen kiegészitve a térkép, hanem hogy valamiért nem adja a kampány küldetéseket, nem tudok belépni az uj szektorokba, és a pilota szintet sem tudom fejleszteni, ha tudtok valamit légyszives irjatok hogy már dolgoznak ezen vagy még keresik a problémát?

Szia!

Ha minden igaz, akkor ez az új kampányos dolog úgy kezdődött, hogy mindenki az Ellydium Theta állomásról indult. Ott kellett azt hiszem két nyílt űri küldetést megcsinálni, ezután lehetett tovább menni. (Az egyik volt a vadi új szektorban valaminek a begyűjtése.) 

Ez után volt valami ami továbbküldött a többi szektorba.

A szektorokba a térképen ugrással továbbmenni egyébként csak úgy lehet, ha már jártál ott. Vagyis egyszer rá kell szánni az időt és végigrepülni az összes szektoron.

A pilótaszint emeléséről csak annyit tudok, amit akkor látsz, ha akár a hangárban ráviszed az egeret a sárga csíkra. Itt kiírja, hogy mitől nőhet a pilótaszint. Hajó, modul, fegyver fejlesztés. Valamint a teljesítmények elérése. Van egy olyan megjegyzés, hogy a modul és fegyver fejlesztésért csak egyszer kapsz szintet. Tehát mégegyszer ugyanolyan cuccért már nem.

Amúgy meg már írtak egy csomó hibajelentést az új patchről. Egyszer biztos ki is javítják, de most úgy látszik a fejlesztők hetek óta nem is reagálnak semmire. (Érzésem szerint ezt a patchet elsietve amolyan tűzoltás szerűen dobták ki és még nem volt teljesen kész.)

Sziasztok, én sajnos már egy ideje csinàlom a campaign küldetéseket, de nem adot az uj mappàkban, ez lehet azért mert eddig a magyar klienst hasznàltam, tegnap àt mentem az angolra most meglàtom hogy jo lesz e, majd megirom, olasz kilens nincs, biztos az orosz-ra gondoltàl.
Mindenkinek köszönöm a vàlaszt.

Ne haragudj, de úgy érzem egy kicsit elvesztettem a fonalat. A magyar kliensnek csak a térkép háttere volt a baja. Én a kezdetektől magyar klienssel játszom és az új patch óta tudom csinálni a kampány küldetéseket és a pilóta szintem is fejlődik.

Itt például mi látszik neked?
 

screenshot-180313-153539.jpg.e69fbb15ba72ebdf2029f4d116638bc7.jpg

A többi helyen kapsz küldetéseket? A megbízások, rendszeres feladatok, hajó erőforrásoknál? 

Az Atlaszban a sárga csíkod hogy áll?

 

screenshot-180313-153911.jpg.9ec7fd80a07e93b0353eba70d8cf9e73.jpg

 

Ahol angol van magyar helyett, az az én saram. Sok a meló, kedv meg idő viszont nemigen. De majd igyekszem… Minden esetre a hiányzó fordítások nem okozhatnak problémát. 

1 minute ago, SINaka said:

Ahol angol van magyar helyett, az az én saram. Sok a meló, kedv meg idő viszont nemigen. De majd igyekszem… Minden esetre a hiányzó fordítások nem okozhatnak problémát. 

Nem.  ![:D](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/006j.png “:D”)

 

Most csináltam meg az Excavation kuldetést, ugyhogy biztos hogy csak annyi a baj hogy a térképen nincs az a háttérkép aminek kell lennie.
Sudoku mivel hogy buggos a háttérkép ezért azt hittem hogy az uj kuldetések is azok, mert annyi kuldetést kellet csinálnom azért hogy végre eljussak az egyik uj mappába.
Sajnos nem voltam tisztában ezzel hogy mennyit mit kell csinálnom azért hogy eljussak az uj mappákban meg nem tudtam hogy szintet csak ugy lehet fejleszteni (+15)  hogy elotte megcsiánlod a kuldetéseket amiket az uj mappát oldja fel, ezért mielott irok mást buggot ami lehet hogy nem is bug, mindig megkérdezem másoktol.
Ahogy irtam az elobb, csak a háttérkép hiányzik, minden más nálam megy.

OK.  ![:001:](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/001.png “:001:”) Ha van kérdésed, tedd fel bátran!

Na emberek, itt e másik gondom  ![:D](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/006j.png “:D”)   https://imgur.com/a/dyEju  ez mit jelent? most mit csináljak?

Amugy ez a campaign kuldetés probálom elfogadni de sajna nem tudom mivan.
Valakinek ötlete?

Ez nekem is volt. Ha leszeded a rang 16-17-es hajókat a négy hajóhelyből, akkor működni fog.

Igen most működik, köszi

Ma amikor be akartam lépni a játékba nem tudtam mert azt irta ki hogy rossz a jelszo vagy e-mail cimem, pedig ugyanazt a jelszot és e-mail cimet használom amiota játszok, tegnap volt hogy a magyar kliens nem müködött, azt irta hogy offline, ezért beléptem az angolba és minden jol ment…
Félnem keéne hogy valaki megprobálta vagy esetleg sikerült feltörni az account, vagy simán valami teknikai hiba?
Köszi a választ.

Ilyenről még nem hallottam. A Launcher-nek szoktak hibái lenni, amikor nagy ritkán frissítik azt, de nyelv specifikus hibával belépéskor még nem találkoztam.

Még olyan lehetséges, hogy a fordításokat viszik be és akkor nem elérhető a játék, de hogy ennek köze lenne a jelszóhoz vagy emailhez, azt nem gondolom.

Erről mindenképp a készítőket kell kérdezni. Akár itt az angol fórumon vagy privátban. A supportot inkább mellőzd, ha még idén választ akarsz kapni.

 

U.i: A meghiúsult belépések idejét, ha lehetséges, add meg nekik.