Játék csapatban

Sziasztok!

Remélem jó helyre nyitottam a témát és tudtok segíteni nekem.
Egy ideje játszom “hobbi” szinten a játékkal, sikerült rávenni barátnőmet, hogy jöjjön velem játszani egyet. Gondoltam, mivel amúgy sem szokott nagyon játszani, odaadom neki egy másik felhasználó fiókomat (nem részletezném, hogy miért kellett egy újat csinálnom) amin már volt húzva néhány hajó. A sikerélmény érdekében úgy gondoltam, hogy engineer hajót adok neki, mivel különösebb hozzáértés nélkül elég masszív, self-heal stb, míg én majd intézkedem mellette egy rombolóval. 
Itt jön a kérdésem: nem lehetne megoldani, hogy a 6-os, vagy 10-es hajójával tudjon jönni az én 8-as rombolómmal? Nem enged be együtt PvE-re illetve Co-opra sem, holott amikor azonos szintű hajóval mentünk, láttunk magunk mellett 8-as rombolót is. (6-os hajókkal mentünk.)

Köszönöm a segítséget és a válaszokat. 

Úgy tudom, csapatban a berakott legmagasabb rangú hajók között nem lehet kettőnél nagyobb a különbség. Mert mindig a legmagasabb rang számít.

A legutolsó változtatás alapján a PvP-nek három szintje van: rang 1-5, 5-9 és 10-15. Szóval a r8 romboló mehet nyugodtan közösen bármivel r5-9-en belül, de nem r10 vagy magasabbal.

Régebben volt egy olyan szabály is, hogy a hajók között nem lehet nagyobb a különbség 4 rangnál, de ezt nem tudom, hogy megmaradt-e.

PvE-ben az is számít, hogy mi a csapat vezetőjének a legnagyobb rangú hajója és ugyanez lehet PvP -ben is, de ezt szintén nem próbáltam már régóta. Az majdnem biztos, hogy PvE-ben minden játekosnak ugyanaz kell legyen a legmagasabb rangú hajója mint a vezetőnek. PvE-nek is van rang kiosztása: r1-5, 6-10, 11-15. Ezeken belül bármi mehet, ha mindenkinek van ugyanolyan, mint a vezető legmagasabb rangúja.

Coop is egyfajta PvE csak nics szétválasztva, hanem r1-12 mehet minden. A csoport létrehozási szabályok it is élnek azt hiszem.

SpecOps-nak mások a rang követelményei: Defiler r10-15, Destroyer r7-9, 10-12, 13-15.

Azt gyakran lehet látni, hogy egy-egy játékos behúz alacsonyabb rangú hajókat magasabb szintű PvP be (pl: r8-9 közösen r10-11-el, stb.). Ez persze sokakat kiborít. Viszont PvE ezt nem engedi. 

    

Jó Estét. Új klán vagyunk és szeretnénk minnél több magyart befogadni. Nevünk:Alteraiak (ATR). ha szeretnél jelentkezni tedd meg bátran vagy irj egy privát üzenetet. nevek: WREX01 és Nyikus. általában délután/este felé vagyunk aktivak.(nem gyerek klánt szeretnénk). segitünk mindenben a piciknek. fejlődés/hajók összerakása/felszerelésekben való segitség stb…