‘Iridium Mines’ panoráma [HUN]

f8810353d06b83fdb3f0cefb745f.jpg

 

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

 

Egykori birodalmi szektorok

Rendszer: Ontregos

 

Itt található az egyetlen mobil feldolgozó állomás a szektorban, ami túlélte az idegen háborút. A helyi bányászoknak majdnem tíz évbe telt rájönni, hogy egy hatalmas iridium lelőhely van a ‘Guardian-17’ állomás közelében. A birodalmi parancsnokság a legjobb mérnökeit küldte a zónába bányák és feldolgozó állomások építésére, és mindössze hat hónapon belül megkezdődött a bányászat.

 

Feltételezések szerint az iridium volt az egyik oka annak, hogy a háború kezdetén ez a hely miért volt az elsők között, amit a Szennyező megtámadott. Az állomást megvédték az EZsK-nak köszönhetően, ami képes volt azonnal válaszolni a segélyhívásra és különleges bevetéseket végrehajtani a Határvidék legjobb zsoldosainak közreműködésével.

És manapság is, az állomás még mindíg ellenáll a crystallidok és néha a kalózok támadásainak. A ‘Guardian-17’ állomás vezetése, ami az Ontregos rendszerben az összes stratégiai létesítményt birtokolja, elég jó pénzt fizet az EZsK-nak az iridiumbányák védelemért.

 

A Független Világok Köztársaságának oligarchái különösen érdekeltek az Iridium Mines zóna feletti ellenőrzés kiépítésében. Úgy tűnik ők azok, akik koordinálják a kalózok tevékenységét ebben a szektorban.