Robert ** Artego kapitány repülésnapló **,
‘Northstar’ csatahajó
November 13
17:34 STE
Bejegyzés ST24578
Egy nagy planetoid árnyékában vagyunk és úgy néz ki itt leszünk egy pár órán át. Doktor Pavlov folyamatosan kiigazítja az útvonalat. Azt mondja, hogy itt minden halott. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ez mit jelent. De eddig mindig igaza volt – az Alien űrön átvezető utunk során (egy teljes hétig!) még nem találkoztunk egyetlen ellenséggel sem. Úgy gondolom, hogy van neki egy csillagtérképe az útvonalaikkal és a kódjelekkel. Ha valaha úgy dönt, hogy megosztja ezt a titkot, akkor a társaság milliókat kereshet. De most meg kell dolgoznunk bármilyen lehetőségért. Az Alien technológia titka itt van valahol egy csöndesnek látszó bolygó felszíne alatt egy heti távolságra a jelenlegi pozíciónktól, a jó doktor szerint. Sajnos nem kaptam pontos koordinátákat. A doktor soha nem tartotta szükségesnek, hogy felvilágosítson engem.
Reménykedjünk, hogy minden zökkenőmentesen megy.
Csatolok két üzenetet, amit doktor Pavlov adott, amikor megkérdeztem, hogy mi várható a célunknál.
Adás vége.
Magyarul a poszt alatt lehet hozzászólni
‘Northstar’ Első nap a bolygó körül
Robert Artego kapitány naplója
‘Northstar’ csatahajó
November 20
17:34 STE
Bejegyzés ST24677
A mai nap a mi kis kalandunk második hete és az első napunk a № 046253 bolygó körül. A repülés alatt úgy gondoltam, hogy saját nevet adok neki, de meggondoltam magam, amikor megláttam. Valóban szörnyű. A fedélzetről tisztán látom a felszínen az ősi romokat. Valaha egy város lehetett, autópályákkal körülvéve. Olyan, mintha az idegen város fényei bármelyik pillanatban felgyulladhatnának. De ki tudja, mi ez valójában. Most mélyen az Alien űrben vagyunk. Ne feledjük, itt minden halott. És bármi megpróbálhat azonnal megölni minket.
Dr. Pavlov az expedícióra készül. Valószínűleg a romok több kilométer mélységben vannak, bár lehet, hogy tévedek.
A szenzorok nem mutatnak semmi veszélyt. A hajót a bolygó árnyékában tartjuk és még senki nem vette észre. Azt hiszem, Dr. Pavlov és csapata engedélyt kapott a felszínre ereszkedésre. Reméljük, megtalálja, amit keres és itt hagyhatjuk ezt a sötét helyet minél hamarabb.
Üzenet vége.
Az üzenettel elfogott adatok:

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/28736-intercepted-%E2%80%98northstar%E2%80%99-message-discussion/)
Magyarul a poszt alatt lehet hozzászólni