Halloween in space[HUN] Halloween az űrben

 

c3845f03278939ff2d7e2c7f1e4d.jpg

Minden évben október végén a földi naptár szerint egy rendellenes energia halad át az Univerzumon. A régi földi hagyományok szerint ezt az időt ‘Halloweennek’ hívják. Fanatikusok és a Jel kultusz hívők hiszik, hogy Halloweenkor a holtak lelkei behatolnak a mi világunkba.

A tudósok azzal magyarázzák ezt a jelenséget, hogy ebben az időben tény, hogy a Jel eléri a csúcspontját. Minden évben számos laboratórium kockázatos Jel szelídítési kísérleteket végez. Több évvel ezelőtt az egyik Jerikós projekt tragédiával végződött. Azóta minden aktív jellek kapcsolatos téma a B.O.Sz.I. kódnevet kapja.

A ‘B.O.Sz.I. vadászat’ eljárás hatályba lépett. A háromoldalú megegyezés feltételei szerint a ‘Tiltott zónákban’ mindhárom frakció együtt vesz részt a műveletben. Az Inkvizíció különleges ügynöke Miranda Del Arte lett kinevezve a művelet irányítására.

A zsoldosok különleges díjakat kapnak a B.O.Sz.I. elpusztításáért és a speciális küldetések teljesítéséért!

Ijesztő hangok!

Néhány pilóta jelentette, hogy nagyon rémisztő hangokat hallott és démoni nevetést, amikor az állomásra dokkoltak. Talán valami köze van a B.O.Sz.I. művelethez. El tudtuk fogni és rögzíteni az egyik ilyen adást:

B.O.Sz.I. vadászat eljárás!

Az E.Zs.K. visszaállította a korábban megszüntetett speciális fegyvert az áruházban. Ez az egyetlen fegyver, ami megvédi a zsoldosokat a Fertőzöttektől. A ‘MEM Inquisitor’ rakétákat használva a zsoldosok meg tudják semmisíteni azokat a zsoldosokat, akik a gyanú szerint az idegen fertőzést hordozzák. Ezek a fertőzöttek előfordulnak minden harci fajtában — minden fajtából legalább egy fertőzöttet el kell pusztítanotok.

A legjobb zsoldosok különleges teljesítményt és titulust kapnak!

Miranda Del Arte speciális küldetései

Az ‘Új Napok Jele’ testvériség emlékeztet titeket, hogy a ‘Jel Csúcsa’ közeledik — ezek sötét idők, amikor a halottak szellemei eljönnek és elveszik, ami az övék az életből! A szellemeik simák, meggyalázva az új hajók zöld mocskával! Miranda Del Arte október 28.-tól különleges küldetéseket kínál a zsoldosoknak:

Semmisítsetek meg -vagy segítsetek benne- három ellenséges rombolót bármilyen PvP módban. Díjként neodiumot vagy berylliumot kaptok.

Semmisítsetek meg -vagy segítsetek benne- 5 ellenséges hajót bármilyen PvP módban rombolót használva. Díjként értékes nyersanyagot, Electrumot kaptok, ami a 14 rangú romboló építéséhez szükséges.

‘Robbantós’ mód

c72cf77ee1854aedc15aff5169a6.jpg

A központ nyugtalanító híreket kapott a különleges bombákról a ‘Robbantós’ PvP módban, ami nagyon gyanúsan néz ki! Arra kérünk minden pilótát, hogy legyen nagyon óvatos ezekben a nehéz napokban.

Fura arcok

Az EZsK személyzet tagjai valamint a különböző fajok hírszerző ügynökségei és a társaságok aktívan dolgoznak a zsoldosokkal, akik nagyon furcsák és gyanúsak az elmúlt napokban. Meglehet, ennek köze van a Jel csúcsához. De ezek csak az ünnep jelmezei.

Továbbra is tájékoztatjuk a pilótákat ezekről a furcsa eseményekről, amik a peremszektorokban zajlanak ezekben a napokban. Maradjunk kapcsolatban!

Tisztelettel,

Star Conflict csapat

 

[Csevegés erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/31744-halloween-in-space-discussion/)