Guide to ‘Trade System’[HUN] 'Kereskedelmi rendszer' segédlet

 

6519028f70212130ad455485df41.jpg

A játékuniverzumunkban hamarosan láthattok egy teljesen új szolgáltatást, amivel ritka anyagokat szerezhettek a többi játékostól. Az ajánljuk, hogy töltsétek fel a számlátokat Galaktikus Standarddal, hogy használhassátok az új játékosok közötti kereskedelmi szolgáltatást.

Fedezzétek fel a galaktikus piacot a [Publikus teszt Szerveren.](< base_url >/index.php?/topic/27466-information-about-public-test-server/) Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a beállítások teszt módban vannak és bármikor megváltozhatnak.

 

MIVEL LEHET KERESKEDNI ILLETVE A KORLÁTOZÁSOK

 

1. Jelenleg azokkal a termékekel lehet kereskedni, amik egy elkülönített ablakban láthatók, amikor aktiváljátok a ‘Kereskedelem’ chatet.

2. A játékosoknak legalább 1 csatában kell részt venni a kereskedelemben.

3. Minimális és maximális árak vannak megállapítva.

4. AZ EZsK minden kereskedelmi tranzakció összegére 10% adót állapított meg. Ez az áruszállítás és az EZsK Kereskedelmi Irányító ára. Az adót az eladó fizeti.

5. A napi tranzakciók száma 5 tranzakcióban van korlátozva naponta:

- Minden befejezett tranzakció csökkenti a számlálót.

- Egy közzétett üzenet az áruval is csökkenti a számlálót. Ha a vevő nem veszi meg az árut a megadott időn belül, a tranzakció automatikusan törlődik és a számláló növekszik.

- A lehetséges tranzakciók 00:00GMT -kor visszaállnak

6. Egy tranzakcióvak egy terméket tudtok eladni.

 

HOL KELL KERESNI AZ ÁRUKAT?

 

Ahhoz, hogy eladjatok valamit, meg kell találni. Az árukat megtalálhatjátok a nyílt űrben a spatial scanner segítségével vagy a csata utáni trófea keresésben. A trófeakeresésben időnként találhattok egy értékes konténert, amit megvehettek az áruházban 100 iridiumért. A konténer csak három óráig elérhető, tehát ne felejtsétek el meglátogatni a játékáruházat. A konténer 5 véletlenszerű tárgyat tartalmaz, amit vagy felhasználtok vagy eladtok.

 

HOGY KÍNÁLJÁTOK FEL AZ ÁRUT

 

A chat gomb mellet mostantól ott van egy ‘Kereskedés’ gomb, ami egy chat ablakot nyit meg az aktív kereskedéssel, valamint egy ablakot azokkal a tárgyakkal, amiket a többi játékos kínál. Ebben az ablakban a termékek négy csoportra vannak osztva:

- Ágyú rendszerek - a meglévő Mk.5 fegyver fejlesztések tervrajzait mutatja;

- Aktív modulok - a meglévő modul fejlesztéshez szükséges Mk.5 tervrajzokat mutatja és a kalóz modulok tervrajzait;

- Hajó módosítók - a meglévő hajó módosító tervrajzokat mutatja, mint például a ‘Crystal plates’;

- Összetevők - azokat az összetevőket mutatja, amiket eladhattok.

 

Minden terméknek van egy ‘Csatolás’ gombja és ezt megnyomva elküldi a termék linkjét a kereskedelmi chatre. Ha a lik felett tartjátok az egeret, láthatjátok az áru jellemzőit.

 

 

HOGY JÖN LÉTRE AZ ÜZLET

 

Egy termék eladásához az eladónak egy levelet kell írni a vevőhöz a játékbeli levelező rendszerben. Van itt egy új gomb, a ‘Csatolmány’ amire kattintva csatoltok egy terméket, feltüntetve az árát, és a rendszer kiszámítja a tranzakció adóját és kiírja kapott összeget. Például, ha meghatároztok egy 1000 Galaktikus Standardos árat, az adó 100 GS lesz. Amikor a vevő elfogadja az üzletet az ő számlájáról levonódik az eladó által megadott mennyiség és a tárgy megjelenik a raktárában. Ezzel egy időben az eladó megkapja az üzletért a GS-t levonva az adót.