Giving gifts has become easier![HUN] Az ajándékozás még könnyebb lett!

 

5f10e2ef9abc60116390b368f4dd.jpg

Pilóták! Szerettek ajándékot adni? És mennyire kapni? Mostantól mindkettő könnyebb. Ezelőtt, ha meg akartatok ajándékozni egy barátot vagy csak egy jó embert, adtatok egy ajándék kulcsot neki és ezután várni kellett, hogy aktiválja. Mostantól, amikor ajándékot vesztek a Gaijin.net store-ban a barátotoknak, csak adjátok meg a címzett nicknevét és ő azonnal megkapja az ajándékotokat. Ez sokkal könnyebb és gyorsabb!

Sőt mostantól bármit ajándékozhattok a boltból — kivéve a többszörös csomagot tartalmazó készleteket. Ajándék vásárlása mostantól minden accountnak lehetséges, akiknek korábban valamilyen okból nem lehetett.

Egy ajándék vásárlásához be kell jelentkeznetek az áruházba a saját accountokat használva, kiválasztani a kívánt tárgyat és ráklikkelni a ‘Buy as a gift’ gombra. Ezután adjátok meg a címzett nicknevét (vagy válasszatok egy barátot a barátlistából) és fizessetek a rendelésért.

A kulcsok birtokában a játékosok bármikor aktiválhatják. Egy tárgyat nem tudtok akkor ajándékozni, ha az már megvan a címzettnek.