Gathering Hungarian players

Sziasztok!

 

Azt szeretném megtudni, hogy vannak-e magyar játékosok a Star Conflict világban. Ha olvasod ezt, akkor kérlek szavazz és írj kommentet.

  • Klántag vagy-e valahol?

  • Vannak egyébként magyar klánok? Én még nem találtam…

  • Hogyan szoktál játszani, egyedül, haverokkal, klánnal?

  • Érdekelne-e egy magyar klán, csatlakoznál-e?

Magyar vagyok, bár jelenleg elég inaktív ami a Star Conflictot illeti. A reddit corp.-ban vagyok és nem akarok váltani (amúgysem vagyok túl aktív).

 Hali,én csatlakoznék egy magyar klánhoz. Igyekszem minden nap játszani,de persze a suliprogramtól is függ a dolog.

Hello
Én nem vagyok tagja egy Corporation-nak sem de csatlakoznék egy Magyarhoz ha van hely

Én aktívan játszok de jelenleg nem szeretnék csatlakozni magyar corp-hoz.

 

edit: a ranklistában láttam egy magyar corp-t de nem tudok roluk bővebben semmit.

Sziasztok!

 

Én most kezdtem a játékot és nagyon tetszik. Még én sem szeretnék csatlakozni semmilyen corp.-hoz:)

Ha valaki már régóta játszik, biztos sok mindent tud a játékról, de nekem lenne pár kérdésem. Remélem nem baj, ha ide írom. Ha mégis, akkor majd törlik a hozzáférők, persze ha egyáltalán megértik :slight_smile: Szóval:

 

Az Empire-ben vertem tanyát, eddig minden űrhajó nagyon tetszett és egy pár játék után mindegyikben megtaláltam a maga sajátosságát és úgy érzem egész jól ki tudtam használni. Viszont amit nem értek, hogy mindenki sokkal gyorsabb mint én, hiába megyek teljes sebességgel. Esetleg van valami turbó, amit még nem találtam meg? 

 

A másik az EMP bomba ledobása, mert már többször is elvittem az ellenséges bólyához de nem történt semmi, majd kilőttek… :frowning:

 

A harmadik problémám, hogy szerettem volna növelni a szintemet a “contacts”-ban, de több 1.000 kredit befizetése után sem történt semmi, pedig már elég sok csatát nyertem, volt ahol az élen végeztem. Nem tudom hogy kell megnyerni a csatát, mert hogy azt írja, hogy “Nyerj meg egy csatát”. Most az a gyanúm, hogy még a “training day”-ben vagyok és ezért nem növekszik. Ha igaz, kérlek erősítsetek meg. Azt hiszem még két napom van az ötből. :slight_smile: Ha minden jól megy ma megszerzem az “engeneering”-et. Kiváncsi vagyok milyen tulajdonságai vannak :slight_smile:

 

További jó játékot kívánok mindenkinek és a csatatéren találkozunk!

Én aktívan játszom Béta teszter is voltam na mindegy aki játszana velem egy jót az vegyen fel a játékban:NuclearHUN

Nálunk (OWL) is van egy pár magyar játékos, de mi angol nyelven beszélünk amugy (EU), s a legtöbb magyar klántag más játékokban van.

 

Amugy is már több magyar játékossal találkoztam, aki magyar klánt keres, talán valakinek csak el kéne inditani egy HUN klánt.

Halihó!

 

Én is szívesen csatlakoznék ha van ilyen klán. De lehet hogy igaza van az előttem szólónak és el kellene indítani egy HUN klánt.

 

Gery.

Vagy ha gondoljátok és van rá érdeklődés, én is indíthatok egy magyar corporationt.

Az OWL Initiative - mivel mostanában ugy is több mint 50% magyarul beszél - eldöntötte, hogy elönyözünk magyar (s osztrák) játékosokat.

Mivel nem tiszta magyar csapat vagyunk - s nem is akarunk egy országos csapat lenni - tiszta magyarul beszélö squad még nincs, ameddig nem lessz elég játékos arra, de reméljük igy összejön.

 

Tech 2 a minimális rank. Azelött teamjátéknak nincs nagy értelme. Persze elötte is lehet ránk szolni.

 

Tehát, Dr.Bubo keres magyar játékosokat.

Folyamatosan találkozok magyarokkal különben, mindegyiket veszem fel barátnak és mondom nekik hogy lesz HUN corporation. Addig is akit lehet az OWL-ba irányítok hogy ott gyűljünk, addig is egyben legyen a banda. Ha gondolod gaborg írok az OWL postjához is hogy aki magyar corpot keres az egyelőre oda jöjjön.

persze.

Én is magyar vagyok. Szívesen belépnék én is egy magyar corp.-ba. Írjatok rám, ha van már fejlemény egy új magyar klánról.

Sziasztok!

 

PPszabiHun vagyok és  létrehoztunk egy klánt, aktív pilótákat keresunk akik csatlakoznának hozzánk.

A klán számára Létre hoztunk egy saját Team Speak Szobát.

 

Aki jelentkezne Kérem Keressen meg Skype: szaszarc

Vagy a játékban irjanak rám.

 

Elvárások a tagsághoz:

-14. életév betöltése

-Jó ha szereted a Team Speak-et használni :slight_smile:

-Legyél aktív

 

 

Bővebb információ a klán topic-ban:

 

[http://forum.star-conflict.com/index.php?/topic/21365-magyar-elit-haderő/](< base_url >/index.php?/topic/21365-magyar-elit-hader%C5%91/)

                                                                                                                                        

 

 Magyar Elit Haderő (MEH)

Sziasztok!

 

Azt szeretném megtudni, hogy vannak-e magyar játékosok a Star Conflict világban. Ha olvasod ezt, akkor kérlek szavazz és írj kommentet.

  • Klántag vagy-e valahol?

  • Vannak egyébként magyar klánok? Én még nem találtam…

  • Hogyan szoktál játszani, egyedül, haverokkal, klánnal?

  • Érdekelne-e egy magyar klán, csatlakoznál-e?

Sajnos nem találtam magyar klánt! De magyarokat már láttam a játékban. Én az Emperor tagja vagyok, de van egy prémium Federation-ban egy alap I-es beszivárgó! Emperor-ban két gépem van egy Dverger II-es vadász és e Deimos II-es szintű Gunship. Exocrism néven vagyok megtalálható.

Én Exocrism néven vagyok elérhető az Empire frakcióban, de van egy Beszivárgó prém gépem a Federációban is, bár az alap I-es szintű cucc! Egy II-es szintű Ginship-el röpködök. De van onnan egy I-es szintű vadászom is bár kivan fejlesztve a II-es a Lovag becenevű de még nem volt elég kreditem megvenni. Mindig elment valamire, fegyver és modul fejlesztés, epick loot stb… Ha valaki nem akar egyedül röpködni keressen meg. :slight_smile: XD

MEH s EHUN magyar, mi (OWL) 50%. talán még van több is (nem mindenki jön a forumba)

Sziasztok! Jó tudni hogy vannak magyar Játékosok is :smiley: Én ma találtam rá a játékra. ,és szeretnék klán tag lenni :slight_smile: Minnden segitség jól jön, hogy késöbbiekben én is tudjak segiteni :slight_smile:

Sorry for invading on you topic and typing in the wrong language, but I am very curious: what does HUN at the end of your name mean? Is it just to show others that you are Hungarian? I see many pilots with this in-game and even a corp, EHUN. And then I saw this thread and the names of people writing here and thought about a connection…