FRAKSİYON

Selamün Aleyküm Arkadaşlar…  :snowgirl:                                                                                                    Editlenerek Güncellenecektir…
 
Sizlere oyundaki fraksiyonlar(IRKLAR) hakkında bilgi vereceğim. 
Öncelikle oyuncular olarak bizler paralı askerleriz bu önemli bir detay.
Oyun başlangıcında gelen ekranda istediğiniz fraksiyonu seçebilirsiniz. Daha sonradan değiştirebiliyorsunuz. 

 
Oyunda 3 adet fraksiyon mevcut.
 

5181bac5a23c2cc3078dd50f83c57cc8.png 0bdc71d39c8ef99fce695cac9264fd75.png Jericho.png

    Empire      Federation ,    Jericho

_______________________________________________________________________________________________________________

 

5181bac5a23c2cc3078dd50f83c57cc8.pngEmpire Fraksiyonu

 

Fraksiyon Pasif Avantajı

%5 İtibar Kazancı

%1 Silah Hasarı

 

4gMZlL.jpgSözleşme Kazancı Legion.png Varden.png

                                                     LEGİON      Wardens

 

Empire fraksiyonunun muhteşem savaş gemileri bulunmakta, liderleri boyun eğmeyen kararlı biridir. Bu fraksiyonun politikası genişlemektir, imparatorluk sınırlarını genişletmek ana önceliktir.

 

Evrendeki en güçlü donanma geliyor. Görkemli gemiler, yüksek aşınma direnci ve savaş gücü ile karakterizedir.  Bu fraksiyon “KABİNE” tarafından geliştirilmiş kendi alanında en iyi hücum ve savunma teknikleri ile donatılmıştır. Empire temsilcileri, özellikle askeri teknoloji ile çok fazla ilgilendi. Evrendeki en iyi beyinler tarafından oluşturulan “KABİNE”, cömert bir sponsordur, İmparatorluğun yenilikler konusunda eksiği yok ancak bu yenilikleri paylaşmakla pek ilgilenmiyor.

 

Ordu gurur verici olan tüm başarılı askerleri yüksek ve güçlü konumda olmasını umuyor.  Bu fraksiyon temsilcileri dayanışma ile ayağa kalkmak için dayanıklı olunmasını savunuyor. Empire üyelerinin görünümünü tam olarak kendi karakteri aynıdır. Onlara göre, kişinin giysileri işlevsel ve sahibinin durumunu yansıtmalıdır.

 

Gururlu ve imparatora sadık, güçlü ve yılın her günü evreni fethetmek için hazır,

İmparatorluk evrenin en güçlü fraksiyonların biridir.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

**0bdc71d39c8ef99fce695cac9264fd75.png**Federation Fraksiyonu

 

Fraksiyon Pasif Avantajı

+5% Para Geliri

+2% Gövde ve Kalkan Gücü

 

4gMZlL.jpgSözleşme Kazancı Armada.png Vangaurd.png

                                                     Armada     Vanguard

 

Federasyon bilindik adıyla Özgür Dünya İttifakı. Bu fraksiyon ittifakı kimseye boyun eğmemeleriyle bilinir fakat yüzyıllarca Empire fraksiyonu ile savaşmış özgürlüklerinin bedelini kanlı savaşlarda ödemişlerdir.

 

İttifakın hiç bükülmeyen ve saydam bir yapısı var. Bu Fraksiyon agresif bir genişleme yapısı izlemez fakat bir yıldız sisteminin yada bir fraksiyonun boyunduruğundan kurtulmak istediği zaman kendi saflarına özgür adamları kabul ediyor.  Federasyonun güç ya da bir yeri fethetmekle pek işi yoktur zaten merkezinin evrende neresi olduğu da bilinmemektedir. Federasyonun amacı pazar alanı keşfetmek ve mayın satmaktır.

 

Federasyon teknolojinin gelişimini pek umursamıyor. Yüksek kalitedeki gemileri, hızlı, donanımlı, seyahat ve malları taşıma için uygundur. Federasyon adamları sağlam güç alanları oluşturmak için taşınabilir ve sabit cihazları geliştirmeye devam ediyor kendini savunmak için silahları kullanıyor.

 

Kâr, güvenli bir macera, lüks bir sevgi, olağan üstü bir burun Federasyon temsilcilerini tanımlayan başlıca özelliktir.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

**Jericho.png**Jericho Fraksiyonu

 

Fraksiyon Pasif Avantajı

+%5 Deneyim Kazancı

+%2 Füze Hasarı

 

4gMZlL.jpgSözleşme Kazancı Raid.png Techs.png

                                                       Raid           Techs

 

Çok uzun zaman önce dünyadan sürgün edilen insanların mirasçılarıdır.Jericho yabancılara karşı oldukça sert ve şüpheyle yaklaşırlar.Bilinmezliklerle dolu bu koca uzayda uzunca bir süre yaşam savaşı vermek zorunda kaldılar, bu fraksiyon temsilcileri teknolojilerini geliştirmek için çok sıkı çalıştılar ve şimdi JERİCHO fraksiyonunu teknik olarak en donanımlı hale getirdiler. Jericho gemilerinde, hızlı ve manevra kabiliyeti yüksek gemiler bulunmaktadır. Jericho silahları tasarım yönünden üstün kalmayıp birçok yönden diğerlerinden farklıdır.

 

Jericho fraksiyonunun insanlığın diğer soylarından farklı olduğunu bilmenizde yarar var.

Asırlardır bu fraksiyon hayatta kalmak için verdiği mücadeleler onların insan vücudunun karmaşık implantlarını ve çeşitli dezavantajlarını çözmelerinde yardımcı oldu ayrıca siber genetik alanda da gelişmelerine öncülük etti.

 

Çocukluk döneminde başlayan, Jericho vücutlarında değişiklik yapar ve bu işlem implantarını kullanmayan insanları küçümser hatta şaşkınlıkla karşılarlar çünkü bu onlara doğal görünmektedir.

Onlar teknoloji ile başaracaklarına inandılar— ve karşılığını aldılar…

 

Jericho, sayısız gezegeni ele geçirdi ve hayatta kaldı şimdi intikamını almak için geri döndü…

Bu fraksiyon adını temize çıkarabilecek mi? Jericho halkı dünyanın geri kalanından onları ayıran bu anlaşmazlık duvarının yıkılmasına izin verecek mi? Zaman gösterecek…

Bu fraksiyon bonusları hala geçerli mi?