First mission from Arlette Sokal[HUN] Arlette Sokal első küldetése

 

ad4ec5ccf77edb1dba75918f9d1a.jpg 
 
Figyelem, EZsK zsoldosok. Itt az Ellydium társaság biztonsági főnöke, Arlette Sokal.
 
Olyan akciókat láttatok, amelyek a versenytársainkat támogatták. Biztosak vagyunk abban, hogy a céljuk, hogy megrendüljön az idegen technológiákba vetett bizalom. Ez ez sokkal több, mint verseny vagy xenofóbia. Azt is tudjuk, hogy ti zsoldosok vagytok és egy díjért készek vagytok bizonyítani a hűségeteket a csatában. Bármelyik három elvégzett feladatért díjat kaptok — egy konténert a Waz’got kabin részeivel.
 
Bónusz xenochipeket szerezhettek a különleges feladataim teljesítésével:

  •  A versentársainknak több kreditet kell költeni a felszereléseik javítására. Bármilyen sérülés, amit bármilyen módú csatában okoztok a számlátokra kerül.
  •  Nyerjetek a Co-op MI ellen módban. Az egyik legaktívabb versenytársunk ismert az MI irányítás terén elér eredményeiről. Ezzel az eseménnyel kételyt akarunk ébreszteni az ő termékei iránt.
  •  Nyerjetek a ‘Védelmi Szerződés’ PvE küldetésben. Az Ellydiumnak egy objektuma van az Olympus rendszerben. Hivatalosan ez az egyik New Eden fennhatósága alá tartozó lakóállomás, de rendszeres fosztogató támadásoknak van kitéve. A támadások nagyon szervezettek és feltehetően a versenytársaink állnak mögöttük. A feladatotok, hogy biztosítsátok az objektum védelmét a következő támadás alatt.

 
Egy egyedi lehetőség a legújabb Th’ak’Len ágyú részeinek megszerzésére!
1e366b38b7192a24dae21bf32843.jpg 
 
Korlátozott ideig a csata utáni trófea keresésben kaphattok egy konténert különösen értékes nyersanyagokkal ennek a Waz’Got engineering fregatt számára készülő egyedi Thak’Len ágyúnak a gyártásához.
 
Egy speciális konténer a Thak’Len részeivel csata utáni trófeakeresésben lesz elérhető 8 rangú hajóval repülve. A konténert 200 iridiummal tudjátok kinyitni.
 
A Th’ak’Len egy kinetikus ágyú, a lövedékei képesek összegyűjteni a törmelékeket. A törmelék darabokat akkor gyűjti, ha a lövedék 50 méteren belül van a részhez. Amikor a törmeléket begyűjti, a lövedék elpusztul
 
 
Tisztelettel,
Star Conflict csapat