Fifth Ellydium project: Crystal plates research[HUN] Ötodik Ellydium projekt: Crystal plate kutatás

6d1980bf260d1785882ec08025cf.jpg

Az EZsK új szerződést kapott a Brókertől. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a nyár folyamán egy új megbízó kutatási projektjében vesztek részt — az ‘Ellydium’ társaságéban. Teljesítsétek a feladatokat és elsőként vehetitek a kezetekbe az Idegen technológiát.

Az Ellydium összesen hat projektet készített elő, amiket kutatni fognak ezen a nyáron.

Eljött az ideje at ötödik projektnek. Szerezzétek meg egy új Idegen technológiát használó aktív modul tervrajzát, amit 6.rangtól minden hajóra felszerelhettek, kivéve a rombolókat!

Itt vannak az új Bróker küldetések.

Crystal plates kutatás

be6887e9d7344f1ec7a3783cf682.jpg

A Bróker feladata:

  • Okozzatok 20000 sebzést az ellenségnek PvP-ben az Idegen ‘Energy converter’ modult használva
  • Ennek díjaként egy szabad ‘Xeno-szakértő’ csomagot kaptok.

Elméletikeg, a Jel konverter működési elvének megértése lehetővé teszi az Ellydiumnak, hogy tovább vigye a projektjeit a kisebb modulok és fegyverek irányába. Korábban a nagy tömegű folyékony kristályok elvesztették az alakjukat vagy irányíthatatlanná váltak, de most a nagyobb struktúrák megtartása jobban biztosítható és csak idő kérdése. És adatok És adatok. Ez az, amit a megbízóm elvár a zsoldosoktól az Energy convertert használva.

Terület rombolás

115169c39065590e84d0de557531.jpg

A Bróker feladata:

  • Teljesítsétek a ‘Romboló’ speciális műveletet
  • Ennek díjaként kaptok egy speciális konténert élő kristályokkal

Az elmúlt hónapok eseményei nem csak jelentősen előrevitték a tudományt az Idegenek természetének megértésében, hanem a régi eredményeket is más szemszögből láttatják. Most már világos, hogy sok Idegen leleten alapuló technológiát vakon használtunk és a lehetségesnél kisebb hatékonysággal. Az Ellydium Társaságnak sikerült kifejlesztenie az új fegyvereket és energiaelosztó rendszereket. Most úgy döntöttek, hogy elkezdik az új jelentős kutatásukat, az Idegen pajzsgenerátorokat. A feladatotok, hogy adatokat gyűjtsetek a Rombolóról.

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/31144-fifth-ellydium-project-crystal-plates-research-discussion/)

  0