‘Felony Border’ panoráma [HUN]

55f002e064cb0439b03162f7fb5e.jpg

 

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

 

 

Egykori birodalmi szektorok
Rendszer: Felony

 

Vállalkozó szellemű pilóták megszerveztek egy újratöltő és elosztó állomást Felony borderban. Mindenkinek szüksége van a szolgáltatásaikra, ami azt jelenti, hogy senki sem bántja őket, még ebben a veszélyes űrben sem. De a bűnözők, akik a Független Világok Köztársaságából jöttek, számos őrállást állítottak fel a határon. Nyilvánvalóan megpróbálják az ellenőrzésük alá vonni a rendszert.

 

Amikor a Naprendszer, és azzal együtt a Birodalom központi hatósága összeomlott, a rendszereinek egy része azonnal kikiáltotta a függetlenségét és megalakította a Független Világok Köztársaságát. A Sargas Alapítvány irányítása alatt megpróbálják lezárni a kereskedelmi útvonalakat a Guardian-17 állomástól az Északi Birodalomba és az Acél Légióba. Különösen érdekeltek a Felony border közelében lévő körzetben. Ezen kívül, Vasbordájú, az egykori birodalmi tábornok követeit is látták nemrégiben ezen a környéken.