Event contest "Ellydium Theta: Beyond the horizon"[HUN] Verseny "Ellydium Theta: A horizonton túl."

 

zvezdy-kosmos-space-planet.thumb.jpg.bc4

Az “Ellydium” társaság észlelt egy kalóz csoportot, akik átkeltek a Crystalid’ határon! A rangok legbátrabb vadászait toborozzák és készek egy csinos jutalmat fizetni a kalózok fejéért. Ezek a kalózok zsoldosok a Star Conflict mindhárom oldaláról és az ismert űr legveszélyesebb bűnözői.

Ez az első alkalom, hogy nem csak vadászok, hanem kalózok is rész vesznek az új versenyben (a kalózok +1 pontot kapnak minden megölt vadászért). A kalóz, aki a legtöbb vadászt öli meg a kalózok között lesz a nyertes.

Játékmódok:  PvP, SCL és szektor hódítás.

Hogy működik:

  • Készítsetek képernyőképet az ölés pillanatáról és a csata végeredményéről.
  • A képernyőképeket egy speciális fejezetben kell posztolni spoilerrel

Regisztráció

A regisztrációhoz elég megírni a játékbeli nickneveteket Ebben a topicban. A jelentkezéssel nem csak az Ellydium társaság vadászai lesztek, hanem a kalózok célpontjai is…

A kalózok listája a legalacsonyabb karma pontó pilótákból áll. A kiválasztás az első hellyen állóval kezdődik és megy lefele a pilóták számától függően. Összesen 40 pilóta szerepelhet a listában. A “kalózok” listája egy nappal a regisztráció vége után lesz közzétéve.

 

A regisztráció március 22.-én ér véget 18:00 UTC (19:00CET)! Ezután létrejön a speciális topic a képernyőképeknek a vadászok célpontjaival együtt.

 

Vadászok díjai:

  • Első hely - 1500 GS a Nova corp-tól + 120 xenokristály
  • Második hely - 80 xenokristály

Legjobb kalóz díja  - 100 xenokristály

 

Az esemény március 22-től március 29-ig tart. Sok sikert, zsoldosok!