Entry 81 — New ships [HUN] 81-es bejegyzés - Új hajók

b41905795aa32c79218dde08ce11.jpg

Ma tovább tájékoztatunk benneteket a legújabb frakció prototípusokról - a legmagasabb rang hajóiról.
 

Távolsági Jerikó Fregatt: ‘Executor’ 
Rang 17

989f1e52d29d40c799d5ea8b6188.jpg

A Családok Tanácsa ritkán mutat ki haragot, de ha kegyvesztett leszel, készülj rá, hogy látni fogod az egyik hóhért a radaron, és végre fogja hajtani az ítéletet. Az ilyen embereknek tervezték haladó Jerikó elmék az Executor (végrehajtó) hajót.

 

A hajó modern speciális modullal van felszerelve, ami képes pilóta-vezérelt rakétát kilőni. A speciális modul különleges tulajdonsága az, hogy a pilóta szétválaszthatja a rakétát több automatikus cél-vezetéssel rendelkező célpont-kereső robbanófejre. 

 

Az aktív modulok tökéletesen kiegészítik a speciális modult, egy igazán komoly ellenféllé téve az Executort a harctéren. Az egyikük csökkenti a célpont tüzelési gyakoriságát és növeli a modul újratöltési idejét, amikor a rakéta betalál, és a másik megvédi a rakétát a rakéta elhárító rendszerektől és zavarástól, miközben a sebzését is javítja. 

 

Az új hajókat egy speciális erőforrás segítségével lehet megépíteni – ’ hajó részekkel

  • Csak annak a hajónak eredeti részeire lesz szükség, amit meg akarsz építeni

  • A hajó részei az ESZK feladatainak teljesítésével szerezhetők meg

  • A hajórészekhez speciális konténer csomagban lehet hozzájutni

  • A hajórészek csomagjai azonnal megvásárolhatók a hajó ikonja alatt lévő ’Vásárlás’ gombra kattintva.

Birodalmi ECM elfogó: Dyrnwyn
rang 17

da6f65f8c797c010d8a438fb4c50.jpg

Ez a parádé hajót még az idegenek háborúja előtt alkották meg, kifejezetten a Templomosok megbízásából, annak a szervezetnek, ami az összes ünnepséget intézi a Birodalomban. VIP-k kíséretére lett tervezve. 

 

Egyedi speciális modullal felszerelt. Amikor aktiválva van, a hajó sérthetetlen és láthatatlan lesz, létrehoz egy irányított hologramot a harctéren, ami, amikor egy ellenséges hajóhoz közelít, sztázisba teszi azt.   

Az aktív modul létrehoz egy „információs gátat”, ami meggátolja az ellenséges csapatot a szövetségesek érzékelésében.
Az egyedi plazma fegyver találatkor negatív hatást fejt ki a célponton – ha a hordozója megsemmisül, az elpusztított hajó legközelebbi szövetségesének kapacitorja kisül. Ez jól megy a CPU módosítóval , ami csökkenti az aktív modulok újratöltési idejét, ha egy ellenséges hajót a főfegyver debuffal pusztítanak el hatótávon belül.

 

Csak egy kicsit még tovább kel várni! Kövessétek a híreket, és az űrben találkozunk!