Entry 80 - New technologies [HUN] 80. bejegyzés - Új technológiák

7727a1d0a58bff857a30c0e626cd.jpg

 

Pillóták! A Star Conflict: Utazás nagy frissítés egy jelentős része már a játék-szerveren van. Az általános flotta átalakítás csaknem teljes és nagyon hamar a játékosok hozzáférhetnek a 16-os és 17-es rangú hajókhoz egyedi dizájnnal és képességekkel.

Ezekről fogunk beszélni a tavaszi fejlesztői blogunkban.

 
Szövetségi Covert Ops Interceptor: 'Spike’
750e758f15d435790a734084219a.jpg 
 

Az új interceptornak egyedi speciális modulja lesz – egy fejlesztett plazma háló (plasma web), ami egy töltést gyűjt össze minden elpusztított ellenségért. Minden összegyűjtött töltés növeli a speciális modul sebzését. Az ’Energy-Burning Mine’ aktív modul az ellenség energiáját égeti és a ’Maneuver co-processor’ CPU módosító jelentősen növeli az irányíthatóságot aktív modulok vagy a speciális modul használatakor.

 
Jerikó ECM Interceptor: ‘Zhen’
a4114c47b502409b97bbe40ea547.jpg
 
Amikor a ’Virus attack’ speciális modult aktiválják, az ellenség jobb, ha nem használ aktív modulokat, hogy ne veszítsen sebességet és ne legyen megvakítva. Az ’Engine controller hack’ aktív modul nagy mértékben bonyolítani fogja az ellenséges hajók irányítását, erővel beindítva az utánégetőket és csökkentve az irányíthatóságot, és az ’Emergency Hack System’ páncél módosító sebezhetetlenné teszi a hajót, amikor a páncélja kritikus állapotot ér el és megzavarja minden ellenség fegyvereinek működését, ami célpontnak jelöli meg a hajót.
 
Jerikó tackler: ‘Singularity’
9f662fe2198720a86f1e3e2d3297.jpg
 
A második hajó a Jerikótól szintén meg fogja lepni a pilótákat egy pár új tulajdonsággal. Közülük is, a ’Long Descent’ speciális modul, ami hosszú távú láthatatlanságot biztosít a hajónak, miközben lelassítja a modulok újratöltését. A ’Trap Mine’ aktív modul nem enged elszabadulni egyetlen ellenséget sem hatótávon belül, és a ’Drone Booster’ CPU módosító növelni fogja minden szövetséges drón sebzését.
 
Birodalmi long-range fregatt: ‘Project 101’
77b6bea97436edf440a92abf4346.jpg
 

A Birodalom a ‘Synergetic disintegrator’ speciális modullal fog örömet okozni a lövész játékosoknak. Teljesen úgy néz ki, mint a megszokott dezintegrátor, de csak első ránézésre, mert a fejlesztett változata minden találattal növeli a sebzést, ha nem téveszt célt. A ‘Disintegrator Bosster’ CPU módosító pedig lehetővé teszi, hogy a speciális modullal gyakrabban lőjenek.

 

Az új ‘Sharpshooter’ aktív modul szintén fokozni fogja az új fregatt harci erejét: egy kúpon belül célpontokat fog be, töltést kezd gyűjteni, és rakétákat lő ki a befogott célpontokra.
 
Valamint, az általános flotta átalakítás részeként, a recon interceptorok és engineer fregattok szintén frissítésre kerülnek. Így, például, a T-Rex az ‘Energy-compensating projectile’ birtokosa lesz – ez egy aktív modul, ami egy gránátot lő ki. A robbanásnál van egy terület, ahol a szövetségesek helyre tudják állítani a pajzsokat, és az ellenség javítási sebessége csökken. Az Alligator-M az ‘Explosive restoration’ modult fogja megkapni – ha eltalál egy ellenséget, a közelben lévő szövetségesek páncélja helyreállítódik.
A Swarm képes lesz egyszerre két hologrammot futtatni a ‘Triumvirate Hologram’ aktív modul segítségével, és a Black Bomber képes lesz létrehozni egy energia anomáliát (‘Energy anomaly’), ami a hatása alá kerülő ellenfelek pajzsát égeti.
 

 

A változtatások már itt vannak a nyakunkon! Figyeljétek a híreket és találkozunk az űrben!