Ellidium needs your help! New assignments from Arlette Sokal[HUN] Az Ellydiumnak a segítségetekre van szüksége! Új megbízatások Arlette Sokaltól

 

abab9091d6ecd3e6e29649a18665.jpg

 

Figyeme, EZsK zsoldosok. Ismét Arlette Sokal az Ellydium Társaság biztonsági főnöke. A feszültség nő és szükségünk van a segítségetekre! A versenytársaink szélsőséges cselekedetre szánták madukat. Néhány Waz’Got prototípus eltűnt. Sürgősen meg kell találnunk elpusztítanunk az eltérítetteket!

 

Még mindig díjat kínálunk azoknak, akik készek bizonyítani a hűségüket a csatában. Mindhárom feladat teljesítéséért díjat kaptok — egy konténert Waz’Got kabin részekkel.

 

Valamint extra xenochipet szerezhettek az összes korábbi különleges megbízatásom teljesítéséért és az újabb feladatokért ezen a héten:

 

  • Az új Waz’Got hajó kibocsátásának támogatására ügyes pilótákat keresünk, akik a versenytársainkkal szemben megmutatják a hatékonyságukat bármilyen módban.
  • Egy fregattot vezetve pusztítsátok el az ellenfeleket Coop MI elleni módban. El akarjuk lehetetleníteni a versenytársak termékeit és ezzel egy időben támogatjuk az új Waz’Got hajónk megjelenését. Ügyes fregatt pilóták kellenek ehhez a feladathoz.
  • Mutassátok meg a hatékonyságotokat Coop MI elleni módban egy engineering fregattal. Ügyes engineering fregatt pilótákat keresünk, akik képesek megmutatni ennek a hajóosztálynak a nagy túlélőképességét az MI irányította technológiával szemben.
  • Fejezzétek be a ‘Jégöv’ PvE küldetést engineering fregattot vezetve. Képzett engineering fregatt pilótákat keresünk, akik mosolyogva viselik el a kemény tüzet. Ez egyfajta népszerűsítő esemény a Waz’Got engineering fregatt kibocsátására.
  • Találjátok meg és pusztítsátok el az ellopott Waz’Got Ellydium fregattot a nyílt űrben. Egy szabotázs eredményeként a jövöbeli Waz’Got hajó több prototípusa eltűnt az Ellydium Theta állomásról. Követni kell őket és elpusztítani, mielőtt a technológia a versenytársain kezébe hullik.

 

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat