Witam
Chciałbym rozpocząć dyskusje ogólną na Polskim forum.
Być może tak mało ludzi tu wchodzi bo nic się nie dzieje.
W każdym razie chciałbym tu dyskutować o wszystkim co jest związane z grą. Czym lubicie grać jakie uzbrojenie co wam się podoba na mapach jaki typ bitw preferujecie, co was denerwuje a co doprowadza do szału.
Ja najbardziej lubię grać 4-9 pve oraz pvp na myśliwcach kiedyś Ricasso dzisiaj Sai i Nyx. Jestem przyzwyczajony do długiego grindu dlatego ostatnio zacząłem expić statki jedynie z synergii zebranej grając premkami.
Ale nie jest to temat nasze biografie dlatego przejdę do tematu głównego.
Zakładam go dzień po “rozdaniu” Nyxa dlatego o nim się wypowiem.
Szip bardzo fajny chociaż lekko mułowaty, wydaje się o wiele bardziej wytrzymały od Ricasso + fajnie wygląda.
Misje były bardzo proste aż banalne dla chyba każdego gracza.
Teraz o broniach które były za misje.
1 Laser (te kulki) - fajna zabawka lecz nie podano (chyba) jak mocno obniża regeneracje osłony i HP. Nie polecam na Coverty, rekony prędzej.
2 Kinetyk - moim zdaniem świetny, im dłużej strzelasz tym mniejsze wyprzedzenie, dmg spoko. Bardzo fajna. + jeżeli ktoś ma Maulera a na nim tą broń na fiolet. Serio to zadaje 3.8k/sek? Czy ten statek robi taką sieke?
3 Bez komentarza. Ta broń moim zdaniem jest tak badziewna - tak wlaśnie ta na szturmowce. Można oddać 2 strzały bo się przegrzeje. Pocisk leci szybko i naprowadzamy go laserem. Coś jak w BF3 rakieta która leci za naszym celownikiem.
Ja nie lubie długich tematów (1 post) więc starałem się nie rozpisywać.
Pozdro