DLC. Star Conflict: Engineer Evolved - Waz'Got[HUN] Az engineer kifejlődött - Waz'Got

 

2e3534be205cdd41bac77d3ccd39.jpg 

 

Csakis az új ‘ELlydium’ hajó miatt egy új egyedi ajánlatot kínálunk minden Star Conflict pilótának — egy DLC ‘Star Conflict DLC: Engineer Evolved - Waz’Got’. A DLC június 29-től elérhető a hivatalos áruházban és a Steamen.
 
A csomag tartalma

  • ‘Ellydium’ engineering fregatt ‘Waz’Got’
  • Egyedi hajódíszítésd ‘Astromech’
  • Egyedi titulus ‘Evolution master’
  • Egy akciós bónusz azoknak, akik a csomagot június 29-től megveszik — 90 napos prémium licenc!

 

1-logo

 

Nem sokkal ezelőtt az Ellydium társaság tudósai és mérnökei egy különleges titkos társaságot hoztak létre,  a ‘Da Vinci Örökösei’. Azok akik benne vannak hozzáférhetnek a titikzatos Leviathan tanulmányozása során szerzett legfrisebb tudományos adatokhoz. Csatlakozzatok a rangos társasághoz! Győtni fogunk a tudomány hatalmával!
 
A legújabb legkorszerűbb engineering fregatt, a Waz’Got a tudományos gondolkozás és az Ellydium Theta állomás dolgozóinak és tudósainak kollektív munkájának eredménye. A fregatt hihetetlen képességei megbízható támogatást nyújtanak a szövetségeseinek és esélyt adnak a győzelemre a csatában akár kiváló ellenséges erők ellen is.
 
A speciális és aktív modulokban használt technológia a fejlettebb tudományos elmélet eredménye, amit Dr. Matthew Gilmore és Conrad Dimeni irányításával dolgoztak ki. A hajó egyik egyedi képessége, hogy fel tudja használni az elpusztult hajók roncsait a saját ereje növelésére.
 
A prémium licenc több csata díj szerzésére ad jogot a pilótáknak. Továbbá, amikor szerződéseket hajtanak végre, a pilóták több hűségpontot kapnak! Egy pilóta, aki prémium licncet szerzett a Parancsnokságtól, gyorsabban ismeri meg az új hajókat a megnövelt szinergia szerzés miatt a csatákban. És amikor a csata végetér a prémium licences pilótás kettővel több trófea keresési lehetőséget kapnak — ami azt jelenti, hogy nagyobb eséllyel szereznek új és egyedi felszereléseket!
 
Ha több DLC-t vesztek, a keredit, szinergia és hűség bónuszok halmozódnak. Összesítve nagyobb bónuszt adnak! A prémium licencek ideje és a Galaktikus Standardok szintén halmozódnak!
Időt spóroltok és egyenesen a csatába mehettek!