Disconnecting repeatedly

after the last update it is nearly impossible to do open space mission.

 

When I undock or jump to another map, I returned Hanger with ship self-destroyed.

 

So I can not play until this gets fix

[DxDiag.txt](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=10642)

[game.log](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=10643)

[game.net.log](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=10644)

I think last patch fixed it  :012j:

The last patch 1.3.3 has brought the same problem again.

I can not finish any mission. Others may not be get this problem but I also didn’t get this problem before. And before 1.3.3 patch it got fixed.

 

Hope it’ll get fix again …

Please, make screenshots with broken missions

This disconnecting problem started after patch 1.3.2

It got fixed few days before the patch 1.3.3 #1

 

I was relaxed & played like before. But it didn’t last long

Then the last patch 1.3.3 #1  brought the disconnecting problem again. The problem stated in 1st post.

 

screenshot in attachment

 

Undocking process

post-242874-0-07843200-1456989433.pngpost-242874-0-65120000-1456989529.pngpost-242874-0-37544500-1456989596.pngpost-242874-0-08018800-1456989614.pngpost-242874-0-32033600-1456989637.png

 

Jumping through gates loads upto 15 seconds then disconnected

post-242874-0-14350700-1456989829.pngpost-242874-0-94519600-1456989856.png

 

I know my internet connection is poor but I played star conflict +2 years as average player & didn’t encountered with this problem before.

[Info: connection losses, high ping and related issues](< base_url >/index.php?/topic/25324-info-connection-losses-high-ping-and-related-issues/)