Developer Blog from September 8: Autumn Plans[HUN] Fejlesztő blog Szeptember 8.-án. Őszi tervek

 

Az indián nyár tökéletes idő a nagy változások elkezdésére a Star Conflict világban. A legtürelmetlenebb pilótáknak az EZsK nyilvánosságra hozza a legfrissebb híreket a fejlesztési folyamatról!

Nem sokkal ezelőtt megtámogattuk a prémium hajók családját három új modellel. A szövetségi guard fregatt Archelon, a szövetségi gunship Stingray és a birodalmi engineering fregatt Brokk új speciális játékmechanikát és gyártási rendszert hoztak, lehetővé téve, hogy részekből legyenek összeszerelve, amiket az ismert játékmódokból lehet megszerezni.

 

 

949e3cc67645688cb4cdbe9e612d.jpg

 

 

Eljött az ideje még több hajónak! A közeljövőben bevezetünk újabb 3 egyedi prémium hajót és ma mesélünk egy kicsit róluk.

 

Bemutatjuk az új Szövetségi Recon interceptort. A hajó speciális fegyvere kinetikus sebzést okoz és megvilágítja az összes ellenség helyzetét a szövetségesek számára. Egy új passzív modul megnöveli az okozott sebzést a maximális sebesség fölé. Egy új aktív modul egy drónt hoz létre, ami az összes szövetségest álcázza 750 méteren belül egy meghatározott ideig és a drónt meg lehet semmisíteni vagy ki lehet kapcsolni, ha egy ellenség belép az álcázott területre.

 

Ez a hajó és a másik kettő nem csak az osztályának megfelelő hagyományos speciális modult kapja, hanem egy egyedit is. Amikor aktiválva vannak, a hajó egy kis távolságú térugrást hajtanak végre és eltűnnek a radarokról. Tüzelés. rakéta kilövés és aktív modulhasználat megszakítja ennek az álcának a működését.

 

Újból, mind a 3 hajó speciális összetevőkből állítható össze, amelyek mindegyiknél egyediek. Az összetevőket PvP, PvE és Co-op meccsek utáni ‘Trófeakeresés’-ben lehet megtalálni, megszerezhetők a ‘Csillagmaraton’ EZsK küldetésekben vagy megvehetők speciális konténer csomagokban. Az alternatív speciális modulok is eredeti részekből szerelhetők össze, amelyeket speciális feladatok teljesítésének díjaként lehet megszerezni vagy megtalálhatók a konténer csomagokban.

 

b8479028f6d88965a9e8fcdd5ce2.jpg

A várva-várt új rombolók végül elfoglalják jogos helyüket az új frissítéssel a hajófában. A mérnökök készek megmutatni a hajógyáraik maximális erejét és bemutatnak 3 csodálatos harci hajót. Mindegyikük a saját frissítésével lesz kiadva.

Az új rombolók megjelenése nem mehet végbe új modulok nélkül, amiket kimondottan ennek az osztálynak a hajóihoz terveztek és egyedi hatásuk van. Például az egyik aktív modul irányított energia sugarat állít elő. Minden hajó, amit elkap a sugár, az ő irányába lesz taszítva és minél közelebb van a cél, annál erősebb a hatás. A célpont páncélha minden másodperccel veszít az erejéből. Egy másik modul sebzést okoz az ellenségnek, míg a hajója lelassul. Egy másik passzív modul megnöveli a romboló fegyvereinek a túlmelegedési idejét és a maximum alá csökkenti a sebességét.

 

Azonban az első és legfontosabb dolog, hogy a pilóták új speciális romboló ágyúkat próbálhatnak ki, amit az Ellydium társaság Idegen technológiával gyártott.

 

És ez nem minden! Már egy közeli Star Conflict frissítésben a pilóták meglátják az általános frakció hűség rendszer javítását. Innentől a hűség automatikusan a kiválasztott modul fejlesztésére lesz használva, ahelyett, hogy szanaszét hever a hangárban. Továbbá terveinknek megfelelően dolgozunk ‘Szektor foglalás’ egyensúlyának az átdolgozásán**. Egy kicsivel később a zsoldosok egy teljesen új PvP játékmódot próbálhatnak ki!**

 

A pilóták a legérdekesebb dolgokra az Újévi ünnepekkor számíthatnak. Egy új nagy kiegészítés örökre meg fogja változtatni az univerzumot és egy csomó friss érzést fog hozni a megszokott zsoldoséletbe. A próbához nagyon hamar megkapjátok a zöld fényt. Kövessétek a híreket!