Developer Blog from September 4: The Time of Change[HUN] Devblog szeptember 4. A változás ideje

‘A Központ bejelenti a Star Conflict űr akció azonnali megjelenését! A játékosok szeptember 4-én elindulhatnak meghódítani az űrt. A bátor felfedezők sok új területet látnak. ahol küldetéseket teljesíthetnek, kereskedelmi karavánokat fosztogathatnak, kalózokkal és más játékosokkal harcolhatnak.’

 

6a0eefcd03fdad88bd290c0a0348.jpg

 

Ezek a szavak kísérték a Star Conflict 3 évvel ezelőtti rég várt kiadását. Azóta pilóták ezrei nem csak meghódították a peremszektorok mélyét, hanem hatalmas dreadnought csatákat vívtak, harcoltak az Idegen invázióban és elérték a hajóépítés és a legújabb technológiák csúcsát. Ma hagyományosan áttekintjük az eltelt időt és megnézzük, mi várható a közeljövőben és a nem annyira közeli jövőben a kedvenc játékotokban.

 

b0db32cdc5799428161b32f9f814.jpg

 

Waz’Got

A Waz’Got, az Ellydium legjobban várt hajója, már ezen a nyáron keltett némi visszhangot. De a legjobb rész még jön! A legmagasabb rangon a zöld engineer tulajdonosai egy olyan speciális modult kapnak, ami még nem volt. A hajó képes lesz egy valódi harci állomást elhelyezni a csatamezőn, ami javítja a szövetségeseket és támadja az ellenfeleket. Elég hétköznapinak tűnik? A trükk az, hogy a Waz’Got képes lesz az állomást fejleszteni közvetlenül a csatamezőn. A fejlesztések helyben lesznek kiválasztva a helyzettől függően, például meg tudjátok változtatni az ágyúkat vagy lassító hatással akadályozni az ellenfelet. A számos lehetőség más fejlesztés alatt van! És ne felejtsétek, hogy az elsők, akik láthatják az új technológiát, azok akik részt vesznek a tesztelésben, ahova szívesen hívunk mindenkit.

 

e77d23ce7dcbf8eb969eb363b6c7.jpg

 

Általános flotta fejlesztés

A régi jó hajókat, amiket ‘ezüst hajóként’ ismerünk, a játék készítésének hajnalán terveztük. Ideje leporolni a régi technológiát és új életet lehelni beléje! Minden hajónak egyedi képességeket szeretnénk adni: aktív modulokat, módosítókat vagy ágyúkat. A fejlesztett hajók irányításának a harcban teljesen új és egyedi élménynek kell lennie.

 

Vessünk egy pillantást a jelkép szerű Wolf-M fighterre . A hajónak lesz egy aktív modulja, ami lehetővé teszi, hogy úgy ugorjatok egy ellenséges hajóhoz, mint egy scout és akár betörjetek az ellenfél elektronikájába, amikor kiléptek az ugrásból. Az új pajzs módosító a körül lévő ellenségek számával arányosan meg fogja növelni a pajzs ellenállást. Egy egyedi plazma ágyú további sérüléseket okoz az álló célpontoknak kritikus találatokkal. A fighter mozgékonyabb lesz a csatamezőn és agresszívebben lehet használni a támadó potenciálját.

 

Mindenek előtt a Szövetség, a birodalom és a Jerikó legkedveltebb hajói frissülnek. Az alacsonyabb rangú hajókon a módosítók száma fog növekedni, ami csökkenti a harci hatékonyság különbséget a magasabb rangú testvérekkel. És egy tökéletesített meccskereső rendszer megnöveli a harc sebességét és minőségét, különösen a szakaszban repülőknek és a kezdő pilótáknak.

 

f56661abca885ca3978a69919937.jpg

 

Nyílt űr

Ideje megosztani a rég várt újdonságokat számos pilóta kedvenc játékmódjáról. A nyílt űr újra azt az érzést adja a pilótáknak, hogy úttörők és a peremszektorok sorsának vezetői.

 

A fejlesztőcsapat gondosan dolgozik a küldetéseken és az univerzum történetén. A térképen való utazással a játékosok még veszélyesebb területekre juthatnak el. Az ismerős világ meg fog változni és a legelszántabb zsoldosok új technológiákat, ellenségeket és kalandokat fognak találni a Star Conflict világában. A részletek nagyon hamar jönnek! Kövessétek a híreket és viszlát az űrben!