Developer Blog from September 29: Improvements in module upgrade system[HUN] Fejlesztő blog szept. 29. Fejlesztések a modul fejlesztési rendszerben.

Az elmúlt hónapban beszéltünk egy keveset a következő változásokról a fegyver és modul fejlesztési rendszerről. A változások részletei iránti kíváncsiság olyan nagy volt, hogy úgy döntöttünk, hogy a következő frissítést kisebb részekre bontjuk és válaszolunk a legnépszerűbb kérdésekre. A devblog legfrisebb különszáma ezennel kielégíti a legkíváncsibb pilótákat. Rajta!

08dfe906e7e419dea81f07cb73d8.jpg

_ Hogy fog működni a fejlesztés? _

A fejlesztést hűségpontért és kreditért lehet végrehajtani. A pilótának először ki kell választani a modult, amit fejleszteni akar és aktiválni kell. Az aktivált modul bekerül a megfelelő hajó szlotba, az egész fejlesztési folyamatra csak ezen a helyen kerül sor.

df4958ad4e1c0d3814d5928d76a5.jpg

Ha a modult eltávolítják erről a helyről, akkor a kutatási folyamat megszakad. Azonban, ha megszakítjátok a kutatást, a modul állapota el lesz mentve és a fejlesztés később folytatható. Egyszerre csak egy modult kutathattok.

 

_ El kell vinnem a modult csatába? _

A kutatott modullal nem kell elvinni a hajót csatába, be sem kell rakni a harci szlotba. A folyamat minden esetben megy, akkor is, ha a pilóta egy teljesen más hajóval repül.

 

_ Hogy szerezhetek frakció hűséget? _

Minden jelenlegi húség szerzési módszerrel, úgymint trófea keresés csata után vagy a nyílt űrben, SC liga részvétellel és a hajók háborúba küldésével, mind megmarad.

Az aktiválással elértek a frakció összes hangárbeli szerződését és teljesítve őket lehetséges lesz a kiválasztott modulhoz hűséget szerezni.

A változások érintik a frakció szerződéseket és a hűség szerzés folyamatát a csatákban:

  1. Szerződések teljesítése
    Míg az állomáson vannak, a pilóták az aktuális faj hangárjának két frakciójának a szerződéseit teljesíthetik, 1 szerződés elérhető mindegyikből. Amikor az egyik frakció szerződése teljesül, a másik a következő napon lesz elérhető. A teljesített szerződések hűsége átkerül a pilóta accountjára és a nagysága a maximális játékos rangtól függ.

  2. Hűségpontok a harcban
    Annak érdekében, hogy hűséget szerezhessete a csatában, aktiválni kell a modul kutatást a hajón. Még nem kell pont azt a hajót csatába vinni. A díj nagysága függ a pilóta csapat sikerétől vagy kudarcától, az aktivált modullal felszerelt hajó bónuszaitól, általános hűségpont bónuszoktól és a Prémium licenctől.

 

_ A prémium hajók hatással vannak a szerzett hűség mennyiségére? _

Igen. Amikor prémium hajóval repülnek a pilóták 20%-al több hűséget kapnak. Ezzel az új modulok és ágyúk fejlesztése sokkal gyorsabb lesz.

 

_ Lehetséges lesz elmenteni a hűségpontokat? _

Igen. A hűségpontok elmenthetők és tárolhatók a pilóta accounton. Át lesznek téve az accountra, amikor nincs kutatásra kijelölt modul.

 

_ Hogy működik az új modul fejlesztési rendszer? _

A modulhoz szükséges elegendő hűség összegyűjtésével a pilóta növelheti az Mk. szintet kredittel. Így lehetséges lesz a modult felfejleszteni akár Mk.4-ig. A végső Mk.5 fejlesztés, ha lehetséges ugyanúgy működik — a műhelyben.

A kutatást felgyorsíthatjátok az aktuális frakció húségének gyűjtésével. Először a rendszer felhasználja a hűséget egy modultól, aztán a szükséges hűséget a megfelelő frakciótól.

9dc44587a47afc2d03caad68356b.jpg

A kutatási folyamat felgyorsítható GS-el. A kutatás gyorsításának ára függ a modulon már összegyűjtött hűség mennyiségétől. Ezen a módon a pilóta eléri a következő Mk. fejlesztést kredit költése nélkül.

 

_ Mi lesz a fejlesztő készletekkel? _

A trófea keresésben a pilóták most Mk.1 szintű modult kapnak, Mk.2 és Mk.4 készletek többé nem lesznek a játékban.

A felhalmozott Mk.2 készletek szétszedhetők alkatrészekre a műhelyben vagy csak egyszerűen eladhatók. Az Mk.4 szétszedhető iridiummá vagy eladható.

 

_ Iridium. Hogy szerezhető és hol lehet elkölteni? _

A Prekurzor kultúra maradványaként az Iridium a legértékesebb nyersanyaga lesz a Star Conflictnak. A trófea keresésben talált Idegen leletek feldolgozásával szerezhettek iridiumot. Feldolgozhatjátok a trófeákat szabadon, vagy GS-ért és az utóbbi esetben több iridiumot kaptok. Eltehetitek a leletet a raktárba.

A legérdekesebb rész — nemsokára az iridiumot becserélhetitek speciális konténerekre az árúházban! Ezek közül az első az EZsK ipari konténer, elérhető lesz a következő frissítésben. Ezekben a konténerekben találhattok majd Mk.5 tervrajzokat, modulokat szinergia szerzési bónusszal és akár hajó részeket vagy ritka nyersanyagokat.

298489b47d5879b4cbf8c9430e33.jpg

Mint eddig, az iridiumot meg lehet kapni a birtokolt helyek díjaként a Szektor foglalásban és elkölthető a Csatahajók építésére és fejlesztésére.

 

_ Miért volt szükség ezekre a változásokra? _

Ezek a változások a fejlesztési rendszert még intuitívebbé teszik és a pilóták közelről követhetik a fejlődésüket a Star Conflictban a mikro célokban és az általános törekvésekben. Lehetséges lesz könnyen elosztani az erőfeszítéseket a korai fejlesztési szakaszokban. Például az Mk.3 fejlesztések sokkal olcsóbbak lesznek!

A fejlesztési folyamat átláthatóbb lesz és ami a legfontosabb könnyebb lesz! Különösen az újonc pilótáknak.