Developer Blog from October 27: New Jericho Destroyer and Halloween[HUN] Új Jerikó romboló és Halloween

 

Nem régóta fordul elő, hogy egy frissen épített Sirius romboló lebeg büszkén át a különböző szektorokon. Sok pilóta már mestere a Szövetségi zászlóshajónak sikerrel használja a Star Conflict hatalmas Univerzumában.

e2da3c3dadfc4fad47312ea68c41.jpg

A Jerikó ideje közeledik és Bartle követőinek hajója már készen áll, hogy elfoglalja a helyét az EZsK hajógyáraiban. A neve ‘Tyrant’. Az Oracles figyelő szeme előtt jött létre, válaszként a Birodalmi ‘Inviciblére’. A hatalmas rombolót kisebb súlyú hajókkal együtt használták a védtelen kolóniák elleni rajtaütéseken mélyen az egykori ‘Direktórium’ hátsó részén. A hajó kora ellenére megfelel a legtöbb modern szabványnak és bizonyos szempontból még túl is szárnyalja.

A Jerikó hajó jellemzője a fokozott sebzés ellenállás és az osztályában nagy teljesítményű fegyverek és modulok. A ‘Tyrant’-t  egyedi modulokkal lehet felszerelni, speciális modulokkal és fegyverekkel, különleges a Jerikós zászlóshajó tulajdonosainak:

  • Warp-reflector speciális modul. Amikor a romboló pajzsa sebzést kap, a modul töltést halmoz fel, amit felszabadít az aktiváláskor. Amikor a modul aktiválódik a célbavett ellenséges hajó nagyon nagy EM sebzést kap.
  • A ‘Thermoactive ágyú’ kinetikus sebzést okoz és megnöveli a kritikus találat esélyét ahogy tüzeltek vele. Minél jobban túlmelegszik az ágyú annál nagyobb a kritikus találat esélye.
  • Az új aktív modul a ‘Isotope Harvester’ különösen érdekes lesz azoknak, akik a pajzsra támaszkodnak. Amikor aktiválják, egy plazma energia gömb keletkezik bizonyos távolságra a hajó előtt. Ez elkezd mozogni a romboló felél, kárt okozva az összes ellenséges hajónak, aki beleesik. Amikor eléri a hajót, visszaállítja a pajzsát. Minél nagyobb kárt okozott, annál több pajzs energia regenerálódik.
  • Az új passzív módosító is a pajzsokra hat. Ha egy célpont a rombolótól egy bizonyos távolságra semmisül meg, a pajzs energiájának egy része visszanyerődik.

Az Oracles várhatóan valódi Jerikós módon fogja átadni az EZsK-nak a tervrajzokat — Halloween estéjén. A Tyran tömeggyártásának elkezdésére az előkészületek Mindszentek misztikus atmoszférájában kezdődnek. Fanatikusok és a Jel kultuszának hívői úgy hiszik, hogy ezen a napon a holtak lelkei behatolnak a mi világunkba. Azt beszélik, néha pokoli nevetés hallatszik a hangárokban.

Öreg barátunk, Miranda Del Arte már felkészült a következő összecsapásra a Jel Csúcsával — az év legnyugtalanítóbb idejével. A zsoldosok legbátrabbjai elkísérik őt egy különleges, nagyon veszélyes munkára. Ennek díjaként az Inkvizíció ügynöke értékes nyersanyagokat kínál a rombolók építéséhez.

A legelszántabb pilóták felfegyverkeznek a ‘MEM Inquisitor’ rakétákkal és elmennek a ‘B.O.Sz.I. vadászatra’  — egy évenkénti szektor söprésre, ami az Idegen fertőzés eltörlésének van szentelve. A legjobb zsoldosok egy különleges teljesítményt és egy különleges titulust érhetnek el!

98f53c0edef16c9ac1cc3346da76.jpg

Annak érdekében, hogy sikeres legyen a küzdelem a gonosz szellemek ellen, az EZsK az ajánlja, hogy nézzétek meg a boltban az új konténert egy egyedi hajó színsémával és nézzetek körül a matrica részen — ünnepi újdonságok várnak rátok! De ne feledjétek — ne legyetek elbizakodottak és mindig vizsgáljátok meg a körülöttetek lévőket! Bármi megtörténhet Halloweenkor…