Developer Blog from October 20: 'Sector Conquest' Evolution[HUN] Fejlesző blog október 20.-án: 'Szektor hódítás' fejlődése

 

Több, mint egy évvel ezelőtt a Szektor hódítás módban megjelentek a Csatahajók és a legnagyszerűbb csaták a Star Conflict univerzumban. A csillag szektorok a legerősebb társaságok között oszlanak meg. Itt az ideje, hogy fejlesszük a lakott világok ellenőrzéséért folyó csatát. Ma a játékbeli társaságok közötti globális háború fejlődéséről szeretnénk beszélni.

 

A társaságok ereje nem csak a legjobb pilóta szárnyától fog függeni, hanem az összes pilótájuk együttes erejétől és a képességüktől, hogy tudnak csapatként játszani. Bármelyik társaság követelheti a csillag szektorok tulajdonjogát. És a legerősebb pilóta csapatok természetesen mindent megtesznek, hogy elfoglalják a legértékesebb helyeket.

 

A Szektor hódítás új verziója megtartja a helyek térképén a csaták rendszeres idő ablakait. A társaságok Elnöke és Alelnöke megépítheti és bármikor mozgathatja a csatahajókat azokra a helyekre, amelyeknek a szintje nem magasabb, mint a csatahajóé.

 

2ec4887866b947a4210311c52379.jpg

 

 

Minden szektornak lesz tulajdonosa és kihívó társaságai. A csatákban való részvétellel a társaságok befolyást szereznek. Összegyűlnek a helyen, ahol a társasági csatahajó el van helyezve és ott maradnak, míg a csatahajó át nem kerül egy másik helyre. A befolyás pontokat a szektor csatákban lehet szerezni:

 

●     Az ellenséges csatahajó gyengített ellenállás pontjai. Abban az esetben, ha az ellenséges csatahajó teljesen megsemmisül, a csatahajót birtokló társaság megmaradt ellenállás pontjainak fele hozzáadódik a befolyás pontokhoz.

●     A befolyás pontok megoszlanak a játékosok között a harcban nyújtott teljesítményük szerint.

●     A szárny és szakasz játékosok befolyás pontja hozzáadódik a helyhez, ahol a szárny vagy szakasz vezetőjének társasági csatahajója van.

 

Ha a csaták végén a tulajdonos társaság teljesen elveszti a befolyását a szektoron — elveszti magát a szektort. A hely új tulajdonosa a kihívók közül a legmagasabb befolyás pontú lesz. Nagyszámú aktív pilótával rendelkező társaságok képesek lesznek több csatában részt venni és így sikeresen küzdeni a legjövedelmezőbb szektorokért.

 

1bc0ce84ca8630c0ef1e8b1e5d0a.jpg

 

 

Felhívjuk a figyelmet — a társaságoknak folyamatosan fenn kell tartani a befolyás szintjüket. A csaták új körének kezdete előtt a tulajdonos és a kihívók befolyása csökken, az előzőnek nagyobb mértékben. A tétlen jelenlét legalább egy kihívó esetén a hely elvesztéséhez vezet mindenféleképpen. Most, hogy biztonságban legyetek a szektorban, keményen meg kell dolgozni, mert a versengő társaságok hatása minden nap növekvő hatással van a tulajdonosra. A helyen a sikeres kihívó akciók esetén a tulajdonos befolyása gyorsan csökken. Azonban egy társaság minél hosszabb ideig tart egy szektort, a kapott díja annál nagyobb lesz.

 

Hogy részt vegyetek a csatahajó csatákban szükségetek van egy 7. vagy magasabb rangú hajóra és klikkeljetek a ‘Hódítás’ gombra amikor a csaták elérhetők. Felszállhattok szakasz vagy szárny részeként, valamint egyedül is. A javított rendszer gyorsan megszervezi a csatát, előnyben részesítve azoknak a társaságoknak a szárnyait, akiknek a csatahajója ugyanabban a szektorban van.

 

A Szektor hódítás régóta várt felújítása nagyon közel van. A csata szervezés fejlesztése még elérhetőbbé teszi a nagyszerű csatahajó csatákat és az új szektorbeli befolyás pont rendszer tovább növeli az ösztönzést a végtelen társasági háborühoz. Eljött az idő, hogy felfegyverezzétek magatokat zsoldosok, a Galaxis várja az új hódítókat!