Developer Blog from October 15th: Getting ready for Halloween![HUN]

Készüljetek Halloween-re!

 

Az ég hamufellege kóbor
a lombot elaszta a hév
a gallyat elölte a hév
a hó a magányos október
az év egy emléktelen év
a vidék tava vadködü Auber
és réve a Weir-tövi rév:
éjfedte a vadködü Auber,

rémjárta a Weir-tövi rév.

(Ulalume. Edgar Allan Poe)

 

Itt jön az Október. Minden évben Október végén egy különleges energiahullám halad át a Földön. A Föld régi hagyományai szerint ezt az időszakot ‘Halloween’-nek hívják. Fanatikusok és hívők, akik a Jelet imádják, azt hiszik, hogy ‘Halloween’-kor a holt lelkek hatolnak be a világunkba. Természetesen az egész nonszensz és képzelődés! Mi mégis az év egy különleges éjszakájára készülünk.  Egy éjszakára a Magányos Októberben…

 

a5de7032e4bdf4b66da6f15babe5.png

 

Ma el szeretnénk mondani, hogy mire számíthattok az idei Halloweenkor. Hagyományosan Halloween alatt minden játékos elérhet egy ünnepi teljesítményt (Achievement). Ehhez a pilótáknak szüksége lesz különleges ünnepi rakétákra az Inkvizíciótól. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy nem állunk meg itt és még több szórakozást adunk! Emlékeztek, hogy vadásztunk a rejtélyes Miss Summer segítőire? Lehet, hogy ennek a történetnek még nincs vége. Vannak pletykák, titokzatos Visszatérőkről (és talán más erőkről is) ami nem jó. Őket csak ti bátor zsoldosok állíthatjátok meg. 

 

További részletes információk Halloween éjszakáján érkeznek. És most beszéljünk egy keveset a jövőbeli küldetéseink kimagasló jutalmairól. A pilóták új modult szerezhetnek meg a speciális Halloween tevékenységekért. Nem akarjuk elárulni a titkot és elrontani a meglepetést. Csak annyit mondhatunk, hogy a modul aktívan befolyásolja az ellenséget. És az ellenség pánikban lesz!

 

6e18d0469c7707681119b334b9f3.png

 

A Halloween egy másik szórakoztató tevékenysége egy új PvE küldetés lesz. Harcolnotok kell majd a kalózokkal egy titkos bolygó körüli gyárnál, ahol Miss Summer kifejlesztette hajóját, a Nyx-et. Az még mindig rejtély, hogy ki a tulajdonosa a komplexumnak. Minden irányítás egy fedőcégen keresztül történt, de Summer szerepel a tulajdonosok névjegyzékén. A lebukása után az üzem a Birodalmi Titkosszolgálat különleges irányítása alá került egy időre, de már felhagytak vele. Az adatok nagy része megsemmisült, de maga a komplexum sértetlen maradt. 

 

Nincs sok idő hátra a Karácsonyig és az Újévig. Azt hiszem, már tudjátok, hogy az Új Évben egy nagy frissítést fogunk kiadni. Ebben a frissítésben egy új hajóosztályt a ‘Destroyer’-eket tervezzük bemutatni. Ahogy már mondtuk, ezek a hajók különlegesek lesznek. Sokkal nagyobbak lesznek, mint a fregattok, irányítható tornyokkal és saját fegyver és modul készlettel. Nagyobb részletességgel beszélünk majd az új hajókról a következő fejlesztői blogban. 

 

7423631e7c181037e5811916448d.png

 

Előkészületek folynak egy új automatikus csata mód indítására. Bármelyik játékos létrehozhat egy saját csapatot és részt vehetnek egy versenyben, tapasztalatot szerezhetnek, győzhetnek és előre léphetnek a rangsorban. A legjobb csapatok bekerülnek egy tornába, igazi díjakkal! 

 

Továbbá tervezzük, hogy jelentősen átalakítjuk a küldetések és szerződések rendszerét a játékban. Most minden munka, szerződés és hajó küldetés egyetlen ablakban lesz összevonva a kezelőfelületen. Egyben ‘Munkák’-nak lesz elnevezve. Ez fogja tartalmazni az összes információt a játék karakterekről és a küldetéseikről. Azt reméljük, hogy ez jelentősen egyszerűsíteni fogja a játékban az új feladatok elvállalását. Minden egy helyen lesz majd, minden információ az elérhető munkákról és a díjaikról.

 

8c7227ecfda928b81e53df8d76fc.png

 

 

Emlékezzünk meg a kedvenc PvP módról. Azt tervezzük, hogy adunk néhány új PvP csatateret a speciálisan előkészített és kiegyensúlyozott érdekes és izgalmas csapatharcokhoz. A legnagyobb meglepetés az egyedi új térkép lesz, ahol a pilóták egy hatalmas bolygó-állomásban találják magukat, ami egész bolygókat képes megsemmisíteni és rejtélyes kanyonjai vannak, ami egy ősi csatahajó romjait tartalmazza. 

 

Még egy csomó érdekes dolog vár rátok. Maradjatok velünk, kövessétek a híreket, játsszatok a Star Conflict-tal!