Developer Blog from November 30: Tackler Fighters Update [HUN] November 30.-ai fejlesztői blog: Tackler vadászgépek korszerűsítése

a73ad3aa444f0450cfa3d2833810.jpg

 

Folytatjuk a történetünket a Star Conflict teljes flotta fejlesztéséről egyedi felszerelésekkel és képességekkel. Ezúttal a Tackler vadászokról fogunk beszélni. Ez a hajótípus a gyors és jól irányítható ellenség leküzdésére koncentrál.

 

Kezdjük szokás szerint az alacsonyabb rangú hajókkal. Rang 4  Machete  tackler új fegyvert kap, a rakéták kilövéséhez egy manuális irányító rendszert. Követni fogják a sugarat, ami szabadon irányítható és célra állítható. És, hogy ez simán mejen, az új pajzs módosítás minden közelben lévő ellenség irányíthatóságát csökkenteni fogja.

 

16016e17d199ad19c91dd16b6d40.jpg

 

Az új aktív modul használatával a rang 3  Lynx-M  hajó képes lesz megszűntetni a hatótávon belül lévő ellenség álcáját és növelni a lövedékei sebességét.

 

Fox  család egy lenyűgöző új felszerelés készletet fog kapni. A rang 5-ös aktív modul egy harci drónt fog kibocsátani, ami képes lesz lelassítani a legközelebbi ellenséget hatótávon belül. Egy további motor módosítás fogja növelni a fordulási sebességet a körben lévő ellenfél számától függően. Az új elektromágneses ágyú nem csak sebzést fog okozni, hanem találatkor le is csökkenti a célpont irányíthatóságát.

 

ced6d5ab33d7a9fe102538a10bac.jpg

 

A rang 6-os  Fox-M  harci modulja egy erőteljes sugarat fog kibocsátani elektromágneses sebzést okozva az ellenségnek. Ezzel egyidőben, az ellenséges elfogó vadászok további sebzést kapnak majd. A hajó egyik egyedi fegyvere egy célkövető lézer lesz, ami tüzeléskor a hajó energiáját fogja elszívni. Képes lesz elpusztítani nem csak a saját energia tartalékokat, hanem az ellenségét is. Az új módosító a célpontként megjelölt ellenség energiáját égeti hatótávon belül.

 

A rang 7 vezető modellje, a  Silent Fox , egy egyedi aktív modult kap, ‘Regrouping’ néven. Aktiváláskor álcázást biztosít a radarokkal szemben és ezzel egyidőben visszaállítja a hajó páncélját. És a capacitor módosító egy vészhelyzeti pajzs újratöltést indít amikor az teljesen kimerül.

 

740fef90bc8c282f4c62f34026eb.jpg

 

A kedvenc rang 9-es Föderációs vadász, a  Hyena , egy új aktív modult kap, a ‘Slowing projector-t’. A hajó egy irányított sugarat fog kibocsátani, amitől az ellenség teljesen elveszíti a sebességét találatkor.

 

Rang 9-en, a Jericho tackler  Katana AE  a harcmezőn elhelyezett aknákkal fog az ellenséges csapat idegeire menni. A ‘Mine network’ modul egy tartályt lő ki, ami képes lesz egy aknamezőt létesíteni a távolból. Robbanáskor az akna sebzést okoz és lassítja az ellenséges hajót.

 

1885a9de0ec62880c801565f08d8.jpg

 

Az új modulok és módosítók közül számos a magasabb rangú modellekre is felszerelhetők lesznek. Például, a  Lion Mk II  használni tudja majd az energobeam-et, ‘Slowing projector-t’ és kölcsönözni fogja a Fox-M lézerét. A Jericho  Sword AE  kipróbálhatja az új Katana AE felszereléseket és az egyedi Machete ágyút. A  Wolf Mk II  és a  Tiger  külön-külön kapnak modulokat a Lynx-M és a Fox hajóktól. Nem feledkeztünk meg a  Lance , a  Lance Bartle  és a  Lion  hajókról sem, amik pilótái nemcsak, hogy felszerelhetnek néhány elemet a korábban felsoroltakból, hanem új különleges modulokat is. A legújabb hardware a hasonló típusú prémium hajókra is felszerelhető lesz.

 

Emlékezz rá, hogy az új modulok és fegyverek hajó vásárláskor azonnal rendelkezésre fognak állni. Pilóták a már meglévő hajóikhoz egyedül is könnyedén meg tudják majd szerezni az új darabokat: megépítéssel, vagy, ha rájuk találnak a játékban.

 

A Star Conflict univerzumbeli fregattok, elfogó vadászok és vadászok teljes frissítésének kezdete Decemberre van időítve. Figyeljétek a híreket és találkozunk az űrben!