Developer blog from November 16: Command Fighter Update [HUN] Fejlesztői blog Nov. 16.-ából: Parancsnoki vadász korszerűsítés

 

a4ff11feb45c79b754ab5e846454.jpg

 

Pilóták, a teljes flotta fejlesztése a célvonalhoz érkezik! A játék készítésének hajnalán létrehozott hajók ma már különleges hardverrel és képességekkel vannak felszerelve. Már beszéltünk a Föderációs Wolf-M támadó hajóról, ma pedig át fogunk nézni egy teljes szerep fajtát — a parancsnoki vadászokat.

 

5642559bcd4f7c63333159f96482.jpg

 

Kezdjük az alacsonyabb rangúakkal. A rang 3 képviselője, az  Axe-X , egy új modult fog kapni, ami sebzést növel passzív módban és felgyorsítja a lövedék sebességét, amikor aktiválják. Egy különleges kinetikus ágyúval lőhettek majd, amely kritikus sebzés esetén csökkenti az ellenség sebzés ellenállását.

 

7077e44f927d3b489c61817ab1c8.jpg

 

Rang 5-nél, a  Hercules Arrow  új aktív modult kap — egy erőteljes sugár égeti először az ellenség pajzsait majd a páncélját. Egy páratlan CPU módosító fogja növelni az elsődleges fegyver maximális -és optimális lőtávját és a lövedék sebességét.

 

A Jericho  Machete AE  képes lesz energiát visszanyerni minden, a hajót célpontnak megjelölő ellenfél alapján, ha fel van szerelve egy speciális energiasűrítő módosítóval.

Az egyedi modulját aktiválva a vadász jelentősen növelni fogja a saját és szövetségesei tüzelési gyorsaságát, de ez egy tekintélyes mennyiséget elvesz a hajó energiájából.

 

fff09fdddb1010c0cf62ad6fdea5.jpg

 

Machete S  viszont egy szokatlan lehetőséget kap a csapattársak támogatására. Az új modul egy energia kockát bocsát ki a csatamezőre, ami csökkenti az ellenség energiáját és gyorsítja a szövetséges modulok újratöltődését. Egy speciális pajzs módosító növeli a termál sebzéssel szembeni ellenállást a közelben lévő minden szövetséges hajóért hozzáadott bónusz révén. De ez nem minden! A rang 6-os parancsnoki hajó kapni fog egy könnyített mágnes löveget fejlesztett hatótávval és lövedék sebességgel. Amikor kritikust találatot okoz, minden csapattag ellenállási bónuszt fog kapni.

 

Rang 7-nél, a  Katana  több irányíthatóságot fog kapni a hajtómű módosítóval. Nem csak a hajó fordulásait fogja javítani, hanem nagy sebességnél energiát is fog termelni. A többlet energia nagyon hasznos lesz az új aktív modulhoz. Ez egy sugarat képez, ami EM sebzést okoz és a vadász egyidejűleg ideiglenes pajzs ellenállás bónuszt is kap.

 

29a0c7c44a19f02bc6d19d2e7995.jpg

 

A módosított verzió rang 9-nél a  Katana S , most már képes lesz az ellenséget eltaszítani az egyedi modullal. Amikor aktiválódik, az ellenfél sebzést kap és a hajó egy további pajzzsal borítja be magát. Az új energiasűrítő módosító mentőkapszulaként fog működni, ami a környező pusztításokból állítja helyre a pajzsot és növeli a páncél regenerálódását.

 

Az új aktív modul, a rang 8-as parancsnoki  Prometheushoz,  egy pulzárt lő ki a célkereszt irányába, termál sebzést okozva minden ellenségnek hatótávon belül. A visszahűlő parancsnoki modulok újratöltése felgyorsítható lesz egy új módosító felszerelésével az egyik CPU helyre.

 

46e989c47b3a5889172fe3e73343.jpg

 

A fejlesztett Prometheus X  rang 9-en annyi, mint 3 új funkciót kap majd. Egy speciális termál ágyú fogja az ellenség energiáját égetni minden egyes kritikus találattal. Az új energiasűrítő módosító viszont enrgiát szed a közeli ellenséges hajóktól és átküldi a vadásznak. Az aktív modul segíteni fog azonnal a kiválasztott szövetségeshez teleportálni, miközben nektek és a szövetségeseiteknek további pajzsot ad.

 

Az új modulok és fegyverek hajó vásárláskor azonnal rendelkezésre fognak állni. Azok a pilóták, akiknek már megvannak a hajók, könnyedén megszerezhetik az új tartalmakat önerőből: ha megépítik vagy megtalálják azokat a játékban.

 

A jövőben beszámolunk a további flotta újításokról, a műszaki (engineering) és a nagy hatótávú (long-range) fregattokról, elfogó vadászokról és sokminden másról. Könnyű látni, hogy minden egyes átdolgozott űrhajó érdekes és egyedi játék mechanikával bővül. Ez hamarosan ellenőrizhető lesz, ha részt vesztek a szokásos nyílvános tesztelésünkön. Figyeljétek a híreket és találkozunk az űrben!