Developer Blog from May 30: Summer Evolution and Destroyers Return[HUN] Nyári evolúció és a rombolók visszatérnek

Az év legforróbb időszakának a küszöbén a Star Conflict fejlesztő csapat egy különleges nyári menüt készít minden fogásból. Kiéhezve az újakra és a hagyományosra — üdvözlünk az asztalnál!

 

Aperitifként és a számos kérés miatt  — a 14 rangú rombolók visszatérnek! A Szövetség zászlóshajója a ‘Sirius’ hamarosan a peremszektorok összes hajógyárában gyártásra készen áll. A hajó speciális aktív modulja az ‘Attilla’ és az aktív moduljai és módosítói szintén visszatérnek.

 

ebef88573821d7f8cfe6b68d37ba.jpg

 

Mint korábban, a ‘Sirius’ romboló gyártása korlátozott ideig lesz lehetséges és később leváltja a már ismert Jerikó ‘Tyrant’ és a Birodalom harci gépe a ‘Vigilant’. A 14 rangú romboló építéséhez szükségetek lesz neodiumra, berylliumra és természetesen a különösen értékes és egyedi anyagra az electrumra. Minden nyersanyagot megszerezhettek a csata utáni trófea keresésben a következő rangú hajókkal harcolva:

 

   Ranks 8-11 — esély a Neodium és Beryllium szerzésre

   Rank 11 — növekedett esély a Beryllium szerzésre

   Ranks 14-15 — esély az Electrum szerzésre.

 

A legfontosabb alkotórész a gyártáshoz, a romboló aktivátorok, a jó öreg ismerőstől  — a brókertől szerezhetők be. De vigyázzatok — a feladatai csak korlátozott ideig elérhetők! Ne feledjétek, hogy végül minden romboló rész elérhető lesz a kereskedelemben.

 

a21e32920ce1c03dbd37abc0a30b.jpg

 

A fő étel hagyományosan egy meglepetés at Ellydium társaságtól. Az engineering fregatt nem véletlenül kapta a félelmetes Waz’got nevet. Az egyedi tudománya, hogy ténylegesen ‘feleszi’ az ellenséges és szövetséges csillaghajók maradványait. A törmelékekből a részek összegyűjtésével a hajó képes lesz őket felhasználni a speciális modul aktiválására. A fregatt kristály technológiája képes lesz azonnal előállítani egy töltést és továbbiakat találni a csatamezőn.

 

Az engineernek van egy hagyományos speciális modulja — a drónok. Az alapváltozatban a a hajó olyan drónokat állít elő, amelyek támadják az ellenséget és javítják a hordozó testét a drónok által okozott károkért cserébe. Aktiválva az egyik drón feloldódik és rakétává alakul, ami a célpontot rohanja le. Amikor a rakéta felrobban, a közeli szövetségesek javulnak.

 

A hagyomány szerint a speciális modulok minden változata nem csak a funkciót cseréli, hanem a hajó megjelenését is. Például az egyik lehetőség, hogy elküldi az egyik drónt egy szövetsége kíséretére, egy rész felhasználásával. A drón tud gyógyítani vagy ellenséget támadni, a küldő személy szándékai szerint. Másodjára: egy készlet egyedi aktív modul, módosítók és természetesen egy különleges ágyú az engineernek.

 

Boldog tulajdonosai lehettek a Waz’got fregattnak, megépítve a kabinját és a különleges eseményeken megszerezve a részeit. A frissen megépített hajó több fázisban fejleszthető: kezdve az 5 és ifjú rangoktól a legutolsó és legmagasabb  — 15-ig. Minden fokozathoz speciális feladatok tartoznak, amelyek nagyban egyszerűsítik az új fregatt fejlesztésének a folyamatát. Maradjatok velünk!

 

Desszertként a közeljövőben a hangár kezelőfelület jelenlegi verziójának alapos frissítésére készülünk és egy hirdetőtáblát adunk hozzá a kereskedelmi funkciókkal. A pilóták hirdetéseket hagyhatnak az eladni vagy megvenni kívánt tárgyakról és nem kell izgulni, hogy partnert keressenek az üzlethez. Többet olvashattok ezekről és más nyári tervekről a jövőbeli fejlesztői blogokban. Jó szerencsét a csatákban és viszlát az űrben!