Developer Blog from May 17. Phoenix and Reaper[HUN] Fejlesztő blog máj. 17. Phoenix és Reaper

Új prémium hajók egyedi játékmechanikával és építési rendszer már van a játékban. A Szövetségi Archelon guard fregatt, Szövetségi Stingray gunship és a játékosaink kedvence - a Brokk Birodalmi engineering fregatt Áprilisban láttak napvilágot.

 

Természetesen nem állunk meg ezzel a három hajóval, már tervezzük a Phoenix és Reaper prémium hajók átadását új begyűjtő mechanikával és új fegyvereket és modulokat adunk nekik. Ez a kalóz fregatt pár korábban csak GS-ért vagy DLC részeként volt elérhető, de mostantól a pilóták megépíthetik ezeket a hajókat különleges részekből, amelyek mindegyike egyedi. A szükséges nyersanyagokat meg lehet találni a PvP, Pve és Co-op csaták utáni ‘Trófea keresésben’ valamint speciális konténerekben és különleges küldetések teljesítésével.

 

A Phoenix és Reaper hajók lesznek az elsők, akiknek különleges képessége lesz, hogy egy speciális modult válasszanak  csatába menés előtt. A pilóták két elérhető speciális modulból választhatnak. Egy új választható speciális modult kell összeszerelni a részekből, amelyeket a feladatok teljesítésével lehet megszerezni a játékban. Megvásárolhatók lesznek speciális csomag konténerekben is.

 

aea6cd0c5df7daca349771e16ab3.jpg

 

A Reaper egy választható speciális modult fog kapni, ami egy hatalmas pajzs gömböt hoz létre a hajó körül, ami megvédi a szövetségeseket és egy fegyvert, ami egy gravitációs mezőt hoz létre, ellökve az ellenséget a tüzelőtől.

De nem ez lesz az egyetlen módja, hogy a Reaper a gravitációra hasson, a hajó használhat egy modult, ami a szerencsétlen ellenfeleket a játékoshoz vonzza. Egy másik modullak a játékosok egy gyorsan további pajzsot kapnak.

 

5c58154b7e180f81c483bc1e2210.png

 

A Phoenixnek  viszont lesz egy egyedi választható speciális modulja, amivel a drón módok között lehet váltani. ‘ Recovery módban ’ a drónok nem csak a pajzsot töltik vissza, hanem a tulajdonos páncélját is. Nem fogják javítani a szövetségeseket, de a hatás erősebb és a modul használata könnyebb, mint a klasszikus megfelelőjéé. Amikor átkapcsoltok ‘ Attack módba ’ a drónok elkezdik támadni a pilóta célpontját. A támadó erejük megnő, mialatt a célpont mindenfajta sebzés ellen csökkentett ellenállással szenved.

A hajó gazdag lesz modulokban, ami lehetővé teszi a pajzs megosztását egy szövetségessel vagy egy szövetségesnek külön pajzsot adt, megmentve őt. Az új egyedi fegyverének megnövelt kritikus sebzése és nagy tűzgyorsasága lesz.

 

c0ad743cd1cf9f6567f0de811040.png

Ezeknek a képességeknek köszönhetően a Phoenix és Reaper egy szinte legyőzhetetlen kalóz duót alkotnak, így a védelmük megtörése igazi kihívás lesz.

A közelgő nyári napokban a Star Conflict egy csomó érdekes pilóta aktivitást fog látni, amelyek közül néhány segít megérteni a jövőbeli általános kiegészítéseket a játékhoz. Kövessétek a híreket!

Köszönjük a figyelmet és sok szerencsét a csatában!