Developer Blog from March 17th: New premium ships and a new build system[HUN]

Nemsokára új prémium hajók lesznek hozzáadva a játékhoz. A fő különbség az új hajók és többi prémium hajó között, hogy a pilóták ezeket a hajókat speciális részekből építhetik meg — mindegyikhez egyedi nyersanyagok lesznek. A szükséges nyersanyagokat el lehet majd érni a csaták utáni ‘Trófea keresésben’ PvP, PvE és COOP módban. Így az új prémium hajók nem csak prémium pénzért lesznek megvéve, hanem további olyan részekből lesznek összeszerelve, amikhez szükséges lesz megtalálni a kívánt nyersanyagokat.

Az új hajóknak egyedi kinézete lesz és új aktív moduljai. Ma erről fogunk beszélni részletesebben.

Az elkövetkező hetekben fogjuk kiadni a három új prémium hajót. Egy 7 rangú Birodalmi engineering fregattot, egy 10 rangú Szövetségi gunshipet és egy 13 rangú Szövetségi guard fregattot.

 

772266842c4367ae0c228a3bbbf7.jpg

Az új ‘Brokk’ Birodalmi engineering fregatt kinézete

 

Az új hajóépítő rendszer

A pilóták minden új hajót egyedi nyersanyagokból tudják megépíteni, amiket ‘Részeknek’ hívunk. Az egyedi nyersanyagokat a PvP, PvE és COP játékmódokban a csaták utáni ‘Trófea keresésben’ lehet megszerezni a ‘Részek’ felvételével.

Minden pilóta megválaszthatja a neki legjobban megfelelő játékmódot. Összegyűjthetitek a szükséges ‘Részeket’ alternatív módokon is. Továbbá időkímélés miatt a ‘Részek’ elérhetők lesznek speciális csomag konténerekben, amik fejlesztve lesznek.

A hajófában a pilóták láthatják, hogy milyen ‘Részek’ szükségesek a hajó összeszereléséhez, amit akarnak és figyelemmel kísérhetik az előrehaladást. It lesz az, ahol megtudhatjátok a helyét a szükséges nyersanyagoknak. Amikor minden rész össze van szerelve, a hajó ikon kifényesedik és el tudjátok kezdeni az építést.

 

5d4091210e8b7dae0f79dabd7f4b.jpg

 

Ha kevés a nyersanyagotok, akkor a hiányzó részeket megvehetitek  speciális csomagkonténerekben az áruházban.

 

Az új hajók egyedi szolgáltatásai

Minden új hajónak egyedi egyedi lehetőségei lesznek a speciális modulok és fegyverek kialakítására.

Például az új Birodalmi engineering fregatt kap majd egy speciális modult, ami a szövetségesek páncélját tudja javítani. A modul egy sugarat fog létrehozni, amit a hajók támogatására tud használni a csatában, mialatt valamekkora távolságra van mögöttük.
Továbbá a fregattnak lesz egy új univerzális ágyúja, ami a szövetségesek pajzsát állítja vissza és sebzést okoz az ellenségnek egyidejűleg.

A Szövetségi gunship egy speciális modult fog kapni, meghosszabbított ‘Plasma Blade’-t. Ez lehetővé teszi a pilótáknak, hogy szétvágják az ellenséget. Ez az egyedi aktív modul nagyon hatásos a nagyobb hajók páncélja ellen.

Az új Szövetségi guard fregatt egy egyedi speciális modult fog kapni, ami drámaian megnöveli a pajzs ellenállást. A hajó ezután automatikusan a közeli ellenségek célpontja lesz. Ennek a fregattnak az egyedi aktív modulja visszaállítja a pajzsát a bejövő EM sebzésből.

Természetesen ez nem minden az új hajóépítő rendszer jövőjéről. Vissza fogunk térni erre a témára a jövőbeli fejlesztő blogunkban. Maradjatok velünk. Kövessétek a híreket, játsszatok a Star Conflicttal!
 

 

Várjuk a hozzászólásaitokat!
 
Tisztelettel,
Star Conflict Csapat