Developer Blog from July 6: A Look to the Future[HUN] Pillantás a jövőbe

 

A harc fokozódik a frakciók és az új erő -az Ellyidium Társaság - között a fejlett katonai technológiák piacán. Ez a tökéletes pillanat a zsoldosok számára, hogy jelentősen megnöveljék a flottájuk erejét és maximális előnyöket szerezzenek a konfliktusból.

 

90e2dff75800af4c7abd1414598c.jpg

 

A Birodalom következő lépése

A Birodalom mérnökei folytatják a legjobb harci járművük gyártását, a 14 rangú Vigilantot. A császári flotta büszkeségének építéséhez szükséges alkatrészeket már elküldték az EZsK-nak. A nyersanyagok és anyagok, mint korábban küldetések díjaként és csata utáni trófeakeresés során szerezhetők meg.

 

663c1061e75b0ca44c36b4b3c048.jpg

 

 

Nagyarányú flottafejlesztés

Nemrég néhány prémium hajót átdolgoztunk — a megjelenéstől kezdve az új modulokig és ágyú típusokig. Eljött az ideje egy nagy frissítésnek nem csak a prémium és egyedi hajók között, hanem a Birodalom, Szövetség és Jerikó hagyományos hajói között is.

 

Általános célunk, hogy minden hajót valóban egyedivé tegyünk, egyéni felszerelés készlettel, ágyúkkal vagy modulokkal. Az alacsonyabb rangú hajók hasonlítani fognak az öregebb testvéreikre a jellemzőiket tekintve és több módosító tartót kapnak.

 

Egy fontos frissítés közeledik a legénység rendszerben. A csatában az aktív implantok meg a csata rangjának fognak megfelelni, nem a hajónak. Ha csatlakoztok egy harchoz 10 rangú hajóval szemben egy 9 rangú Nukem I-el, a telepített Rapidus II’ implant (10 rangú) dolgozni fog.

 

A hajók harci bónusz rendszere is meg fog változni. Például, a megnövelt sebzés nem csak az alap ágyún, hanem a modulokon is fog működni.

 

 

Új generációs csaták

A játék meccskereső rendszere tovább fog fejlődni. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy bővítjük a funkcionalitását és valami teljesen egyedit kínálunk.

 

26c7d9ba957fe24eb94ccc35a776.jpg

 

Míg ti a hajó fejlesztésével vagy a hangárban a kereskedéssel foglalkoztok, a meccskereső már csatát keres. Amint a rendszer ellenfelet talál nektek, megnyomva a ‘Csata’ gombot azonnal felszáll a hajótok, hogy találkozzon az összecsapás másik oldalával a csatában. A rendszer új harcot fog létrehozni vagy hozzáad titeket egy futó csatához. Mindezek lehetővé teszik a nagy kiegyensúlyozott csaták kialakítását és olyan gyorsan teszik, amennyire lehetséges!

 

Ezalatt ez teljesen választható és ha akarjátok a megszokott módon is csatlakozhattok a csatákhoz. Azonban akik használni fogják a rendszert egy további díjnak örülhetnek.

 

Csatlakozzatok a tesztpilótákhoz!

Minden fontos újítás, különösen a nagyméretű frakció flotta fejlesztés megjelenik a teszt szerveren tömeges tesztelésre. Gyertek és próbáljátok ki sajátkezűleg a fejlesztett technológiát, osszátok meg a véleményeteket a kommentekben és járuljatok hozzá a kedvenc játékotok fejlesztéséhez.

 

Figyeljetek minket és viszlát az űrben!