Developer Blog from January 26: New 'Sector Conquest' and Trading System[HUN] Fejlesztő blog Január 26. Új 'Szektor Hódítás' és kereskedelmi rendszer.

 

22a277794a427964e4dac1f18300.jpg

Zsoldosok, ebben az évben először az EZsK bemutatja a jelentését a Star Conflict fejlődéséről! 2016 nem csak a régóta várt rombolókat adta nekünk és egy csomó új játékmódot, hanem a jól bevált és szeretett technológia jelentős frissítését is. A játék az új évbe az újító Ellydium társasági technológiával lép be, a Szektor Hódítás általános frissítésével és egy kereskedelmi rendszerrel. Ebben a fejlesztő blogban két későbbi és két közeli újításról fogunk beszélni.

 

 

 

 

 

Szektor Hódítás

 

 

A legfontosabb változás ebben a módban egy teljes értékű csata létrehozó rendszer. Amikor egy társaság megtámad vagy véd egy helyet, minden aktív szárny és társasági pilóta részt vehet a csatákban. Nektek csak fel kel szállnotok a hangárból a Hódításba 7 vagy magasabb rangú hajóval, amikor a mód megnyílik. A rendszer létrehozza a csatákat és elosztja a szárnyakat, szakaszokat, sőt a szóló pilótákat is.

 

a98592f4bafab7f716919b26d706.jpg

 

 

A társasági tagok sikeres harcmező aktivitása befolyás pontokat eredményez arra a helyre, ahol a társasági csatahajó állomásozik és a pontok ott maradnak, amikor a csatahajót elviszitek.

 

Több társaság versenyezhet a hely birtoklásáért, feltéve, hogy a csatahajó szintjük megfelel a hely szintjének. Amikor a tulajdonos teljesen elveszti a befolyás pontjait a helyen, akkor az ugyanazon a helyen lévő legmagasabb pontszámú társaság veszi át.

 

Több hely egyidejú megtartása nehéz feladat lesz, ami komoly taktikai tervezést igényel, a csatahajó mozgásainak megtervezésével. Minden csata ciklussal a versengő társaságoknak hatása növekszik a tulajdonosra, felgyorsítják a befolyás pontok csökkenését. Ugyanakkor, minél hosszabb ideig tart meg egy helyet a társaság, annál nagyobbak a kapható díjak.

 

A jövőben a díjak is megváltoznak és többfélék lesznek. A pilóták is elfogadhatnak és teljesíthetnek különleges Szektor Hódítás feladatokat. És a csaták dinamikusabbá és intenzívebbek lesznek. A változások közel vannak!

 

 

Kereskedelem

 

Az egyik legjobban várt és érdekes funkció a játékban. A funkció, ami radikálisan megváltoztatja a Star Conflict univerzum gazdasági életét.

 

 

974af088a9c726eb10d5a1fe7ff9.jpg

 

 

Az első dolog, amit észre fognak venni a pilóták, egy új fül a chat ablakban. Ez lesz az, ahol megtalálhatók az legutóbbi eladási ajánlatok és a kapcsolat az eladóval. Az eladás egész folyamata és az áruk kifizetése a megszokott játékbeli levelező rendszerek keresztül zajlik.

 

Az eladási árat az eladó szabadon állapítja meg egy rögzített minimális Galaktikus Standard értékkel. Az árúk eladását 9 vagy magasabb rangon kezdhetitek el és bárki lehet vevő.

 

Már céloztunk rá, hogy a Dart és Gargoyle felhasználatlan hajó részei értékesek lesznek a közeljövőben. Ezek lesznek az első dolgok, amivel kereskedni lehet valamint tervrajzokkal és néhány más gyártható tárggyal.

 

A kereskedelemnek a Star Conflictban még hosszú utat kell megtenni, folyamatos frissítésekkel, amik jelentősen kiterjesztik és fejlesztik a rendszer funkcionalitását. A részletek hamarosan jönnek!

 

 

A Star Conflict ötödik évfordulója

 

 

 

A Star Conflict 5 éves! A játék, mint mondják a fénykorát éli! Örülünk, hogy meghívhatjuk a pilótákat az ünnepi csatákba!

 

Az ünnepi program nem csak hagyományos rakéta tűzijátékot és speciális eseményeket tartalmaz, hanem új matricákat, portrékat és különleges színsémákat a kedvenc hajótokra. És minden zsoldos akár veterán, akár újonc egy egyedi titulus tulajdonosa lesz.

 

2dd5134ab475aad2d0201c577332.jpg

 

 

 

A jövőben az EZsK tervez még a pilótáknak kedves hagyományos Birodalmi, Jerikó és Szövetségi hajó frissítéseket, valamint új kísérleti PvP és PvE módokat. És az ‘Ellydium’ társaság hamarosan kész bemutatni a megújított Idegen technológián alapuló interceptorát. Maradjatok velünk — ez csak a kezdet!